Tallers a l’hivern!

Inscripcions a partir del 19 de desembre!

Ja estan aquí les propostes formatives del primer trimestre del nou any! Més de 70 tallers i monogràfics que abarquen un ventall molt ampli d’interessos.

Tallers trimestrals d’experimentació: propostes per moure el cos, cuidar-nos i gaudir de la creació des de diverses disciplines. Danses variades d’arreu del món, Pintura japonesa o Creació de fanzins sonors combinades amb tècniques mil·lenàries de relaxació i moviment.

Clàssiques propostes de creació audiovisual (per editar, composar o programar A/v) i MakerConvent. Tallers i monogràfics oberts durant tot el trimestre per iniciar-se o aprofundir en l’univers de la creació tenològica contemporània. Des del retoc fotogràfic a la composició amb sintetitzadors modulars, tot és possible.
Aquest trimestre obrim una nova línia de tallers “Maker Sonor i Visual” amb creació d’instruments, Arduino i Pure data i molt més.

Els petits geeks de la casa tenen un espai al Convent! Vine en família a crear i aprendre amb Scratch, Makey Makey, Impressió 3D i més.

Passa del paper als bits al Laboratori digital del Convent! Des de Community Manager a CMS WordPress passant per moltes eines per gestionar i generar continguts de qualitat. Programació web, Creació de vídeos, facebook, twitter…un univers de propostes bàsiques i avançades t’esperen.

Part de la programació de tallers està especialment pensada per a joves. Propostes per ballar i sacsejar la ment, promoure la creativitat, la tecnologia i la filosofia DiY.

Aquestes i més propostes al nostre web:
conventagusti.com/tallers

Mira la pràctica del taller de videomapping de tardor, amb Álvaro Muñoz.

Categoria: Formació
×