Tallers a l’hivern 2020

Inscripcions a partir del 16 de desembre de 2019

Comença un nou any i una nova temporada de tallers i monogràfics.
Cada trimestre l’artista Júlia Rúbio s’inspira en les propostes formatives per a crear les il·lustracions de la campanya. Aquest trimestre és Arduino.

Arduino és una companyia que crea programari i maquinari lliure per construir dispositius que ens ajuda a connectar el món digital i/o interactiu amb el món real, mitjançant la detecció i el control d’objectes que estan al món real. Ens acosta i facilita l’ús de l’electrònica i programació de sistemes en projectes multidisciplinars.

Arduino relaciona la tecnologìa amb l’acció i la interacció, permet desenvolupar projectes molt variats amb infinites aplicacions educatives, abarcant des d’una instal·lació artística interactiva fins a gadgets domèstics DiY.

Al programa de tallers d’hivern trobareu propostes per introduir-vos o aprofundir en aquesta tecnologia, de la mà de MakerConvent, així com un munt d’itineraris relacionats o complementaris, infinits, com les possibilitats d’Arduino.

Mapping amb alumnes de MappingWorldLab, foto Cristina Claramunt

Creació audiovisual, tecnologia i MakerConvent:
Software i eines teòriques bàsiques per a la composició i producció audiovisual. Programes per a crear, editar i postproduïr so i imatges, combinades amb seminaris teòrics amb professionals i artistes del sector.
Amb MakerConvent podeu conèixer una gran quantitat de recursos tant tecnològics com manuals: des d’Arduino o RaspberryPI, fins la instal·lació i recuperació d’un ordinador amb Linux, o taller teòric i pràctic d’instal·lacions artístiques conduït per Irma Marco.

Nou any, nous propòsits; Laboratori digital, Humanitats Digitals:
Continuem treballant propostes vinculades a la comunicació i la tecnología digitals amb WordPress amb Studio Moaré, Continguts per a les Xarxes Socials amb SonaraTV i coneixements bàsics de Linux i introducció als videojocs, com a novetats. També obrim una nova línia de tallers, per activar el coneixement, la curiositat i l’aprenentatge : Storytelling per a RV i videojocs, Internet i pensament crític, Creació de fotografia esfèrica i molt més amb Jordi Martos i Josué Coloma.

Alumnes de Dansa Integrada amb AME movimiento expresión a TuDanzas

Benestar i moviment: interacció amb el cos
Un munt d’oportunitats per activar o relaxar el cos, retrobar-nos o alliberar les tensions. Trobarem Flamenc contemporani descalç o àrab amb Trinidad Colomar, Butô amb Marlene Jöbstl, dansa contemporània amb Sachiko Fullita, Lujong o estiraments i meditació amb Imma Vicente o Feldenkrais amb Majo Villafaina. També hi ha novetats com la proposta d’Alba Bohigas Dansa i feminitat: retrobar-nos a través del cos i el moviment o el taller de defensa personal amb David Dalmau, entre d’altres.

Creativitat al poder
Jes Casanova ens acostarà diversos tipus d’enquadernació artesana, amb llibretes o àlbums personalitzats i Eriko Fukuda l’aquarel·la japonesa gansai. Com a novetat, descobrirem el Sumi-e amb Anna Maria Llagostera.

Joves
Els joves tenen un lloc especial a la programació de tallers, amb propostes per moure el cos i la creativitat. Fotografia, Danses urbanes, K-Pop, tallers amb MakerConvent i molt més. Descobriu totes les propostes i grups estables al seu web.

Els més petits i les famílies estan convidats al Convent! amb les activitats MakerEnFamília, us proposem pasar una estona de joc, creació i tecnologia junts, els dissabtes de febrer i març. Amb tallers de creació 3D i Collage, de la mà de Guido Gentile i Marta Berenguer.

Llibret amb la programació AQUÍ

www.conventagusti.com/tallers

Categoria: Tallers
×