Tallers a l’estiu 2022

Inscripcions a partir del 13 de juny al nostre web!

La calor de l’estiu pica a la porta del convent un any més, no per això, però, deixem que ens venci l’adormissament que ens conquereix amb la xafogor barcelonina. Arriben els tallers d’estiu com una ràfega de brisa ben fresqueta, per tal de donar-nos l’empenta d’energia necessària per a aquests mesos.

Connectar amb el cos i fluir a través d’aquest, en una síntesi entre organisme, energia i ment. Noves propostes de dansa, moviment, benestar i salut: Dansa Integral Creativa, Tog Chöd, dues òptiques diferents de Butô, Dansa Contemporània, Dansa Integrada, Lu Jong, i més!

En l’àmbit de les Humanitats Digitals, s’aproparà la qüestió dels NFT a una perspectiva crítica, on s’abordaran temes com la sostenibilitat o la creació artística dins d’aquest camp.

Aquest estiu també trobaràs tallers per la creació sonora i visual que et permetran adquirir noves eines creatives per als teus projectes: Ableton Live, Disseny Sonor en Instruments Analògics, Creació i Realització de Visuals amb Touchdesigner, i eines de Multimèdia en Escena.

I doncs, deixaràs que et guanyi la calor?

Descobreix totes les propostes en PDF
Navega per la nostra web de tallers: inscripcions.conventagusti.com

Categoria: Tallers
×