Tallers a la Primavera 2022

Inscripcions a partir del 28 de març al nostre web!

Arriba la primavera i amb aquesta un munt de noves propostes per tal d’aprofitar la càrrega d’energia que ens aporta l’arribada del bon temps. Nova estació amb tallers i monogràfics d’allò més variats, per tal d’expandir el nostre coneixement i alinear cos i ment.

Primavera és sinònim de canvi, renaixement i vitalitat, i el nostre cos n’és el primer testimoni. Al convent som conscients d’aquest fet, és per això que us portem un cabàs ple d’opcions per cuidar el nostre organisme i que aquest estigui en harmonia: Dansa, consciència i moviment; dansa integrada; Butô: Tog Chöd; Lu Jong; cos en calma i més.

Alhora el bon temps dona ales a la inspiració i la creativitat, i això sovint és una bona excusa per descobrir-nos en la nostra vessant artística. Aquesta primavera al convent hi trobaràs tallers de creació visual i sonora per si t’entra aquest cuquet: realització de visuals amb Touchdesginer, eines per a videomapping, creació de cartelleria amb Illustrator CC, producció de música urbana, processos i tècniques de mescla, disseny sonor amb instruments analògics, síntesi de so amb SuperCollider, creació de bandes sonores…

Pel que fa al camp digital, tornem amb propostes enfocades a adquirir autonomia en un àmbit tan transcendent avui en dia. Aquestes propostes, les quals ens ofereixen eines per la vida quotidiana, sovint  seran plantejades des d’una perspectiva crítica, advocant per un model sostenible i de programari lliure.

Aquesta primavera el Maker del Convent arriba amb nous projectes en la línia del “Fes-ho tu mateix” (Do It Yourself!) al qual ens té acostumats. Suggeriments que van des del disseny de jocs i el disseny d’objectes, a la introducció d’eines de software i hardware obert com Arduino, passant per propostes de creació per a infants i famílies. Tot plegat i molt més per tal de desfetitxitzar els objectes que ens envolten i veure que podem ser molt més autònoms del que pensem, fora de les grans cadenes de producció.

FranjaConvent estrena estació amb tallers variats els quals comprenen dansa (Hip-Hop i K-POP), creació gràfica (taller de manga i lettering) i creació tecnològica (introducció a la impressió 3-D). Alhora, aquells joves amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys podran participar d’alguns dels tallers de creació sonora i visual amb un preu reduït.

Tots aquests tallers i més en aquesta primavera del 2022. Que no et pugui l’astènia!
Descobreix totes les propostes en PDF 
Navega per la nostra web de tallers: inscripcions.conventagusti.com

Categoria: Tallers
×

1 Comment on "Tallers a la Primavera 2022"

Trackback | Comments RSS Feed

Inbound Links

  1. Agenda abril 2022 - Art Matters | 1 abril, 2022