Tallers a la primavera 2018

Tallers i monogràfics oberts des d’abril a juny.
Inscripcions a partir del 19 de març.

Vine al Convent, et proposem sortir de viatge abans que arribin les vacances!
Propostes per moure’ns per tots els terrenys de l’experimentació, el moviment, les tècniques de creació audiovisual, el maker i molt més!

Roda el món i torna al born
Els tallers de creació, moviment i benestar ens plantegen conèixer món.

Pasem pel Tibet amb el Tog Chöd i el LuJong, pel Japó amb el Butō i la Pintura Japonesa. A l’orient mitjà ens trobem el Baharat Disco i a l’Índia i els Balcans la Dansa Tribal Fusió. La Dansa Africana ens acostarà al continent del ritme. Abandonant les tècniques més ancestrals, trobem contemporània o Dansa Integrada, entre d’altres, amb propostes també pels joves.
Per mantenir el cos en forma, Pilates o Vinyassa Flow t’ajudaran a afrontar el viatge amb energia.

La banda sonora 
Si es tracta de viatjar, el meravellós món dels sons en tota la seva amplitud tenen un lloc ben especial a la programació del Convent.

Un munt d’eines per a la creació sonora del digital a l’analògic, recursos tècnics, teòrics i laboratoris d’experimentació. Els programes més òptims per la música electrònica en format digital (Ableton Live, Logic Pro) Tècniques de producció en electrònica, mescla, creació de bandes sonores i molt més. Pels amants de l’analògic tenim els seqüenciadors Korg Volca, homenatjats a il·lustració de la campanya, la Síntesi modular amb instruments analògics o el taller de Dj en format vinil i cd.

Que no faltin imatges
Eines bàsiques i avançades per conèixer l’univers de la imatge fixa i en moviment.

Disseny i maquetació de documents amb Indesign, dibuix digital amb Illustrator, retoc fotogràfic amb Photoshop. Edició i postproducció de vídeo amb Premiere, Final Cut o After Effects. Creació en directe amb VDMX o VideoMapping.

MakerConvent
Descobreix el poder del DiY

Ens endinsem a l’entorn maker amb diferents i engrescadores possibilitats,  des de la introducció a arduino, la impressió 3d o la construcció de circuits electrònics.
En família podrem descobrir arduino amb s4a (arduino for scratch) o l’electricitat i makey makey.

Viatge digital

Al laboratori digital et proposem donar una volta pel món virtual mitjançant del gestor de continguts WordPress, el disseny web o les estratègies del community manager.

www.conventagusti.com/tallers

Categoria: Tallers
×