Cartografia sonora del barri – Sons de les cultures

Al Convent ens agrada escoltar i compartir i és per això que et convidem a participar del taller Sons de Barcelona. Tres tallers gratuïts d’art sonor que volen recollir un ampli ventall de realitats i experiències de la vida quotidiana a través del sons que es generen des de comunitats de diversos origens que conviuen a la ciutat.

Aprendrem a escoltar el nostre voltant, descobrirem secrets a través del so, coneixerem les eines per a enregistrar-lo i editar-lo.

Seran tres dies de taller on Barcelona FreeSound us faran viure el so d’una manera diferent.

cultures sons mapes

Deixarem constància d’aquest moment únic i irrepetible. Enregistrarem com sona el barri perquè amb el temps tot canvia i els sons també.

Fa uns anys el barri sonava diferent d’ara: el so del Mercat del Born en ple funcionament o les rodes dels carros passant pels carrers amb llambordes… D’aquí uns anys el barri no sonarà igual i volem enregistrar els sons per a poder tornar-los a escoltar.

Dijous 21, 28 de maig i 4 de juny de 17 a 20h

Sessió 1. Dijous 21 de maig, de 17 h a 20 h: Introducció, pràctica d’escolta i gravació, recorregut sonor pel barri. Durant una setmana, les persones participants s’emporten les gravadores i auriculars, i enregistren els sons del seu dia a dia.

Sessió 2. Dijous 28 de maig, de 17 h a 19 h: Escolta de les gravacions, espai de reflexió i interacció. Edició de sons amb ordinador i participació en el Mapa Sonor de la Barcelona Intercultural a www.freesound.org

Sessió 3. Dijous 4 de juny, de 17 h a 19 h: A partir de les gravacions individuals, creació d’una composició col·lectiva d’art sonor que representi la diversitat cultural del barri a través dels seus sons.

El taller anirà a càrrec de la Fundació Phonos

T’hi apuntes?

Inscipció Online AQUÍ (*)

(*) El taller és gratuït però cal inscripció prèvia a aquest mail.

sons de barcelona

+Info

Web Bcn Interculturalitat

Per a més informació ens pots escriure a: informacio@conventagusti.com o bé a espaisinterculturals@bcn.cat

 

×

Post a Comment