Sketch & Write al Zero3

En el Marc del Cicle Zero3 : Altaveu d’accions culturals
Dissabte 15 de Juny

De 10 a 14h
Sketch & Write
Convent de Sant Agustí

És una nova proposta que busca fomentar la creativitat convidant a tota la ciutadania a dibuixar i escriure en directe amb Barcelona com a teló de fons.
Activitat oberta al públic de qualsevol edat, es proposa un concurs de dibuix i escriptura espontània que es pot fer en solitari o en grup.Vine a passar un matí d’allò més creatiu al Convent en una trobada d’urban sketchers i escriptors.

Us proposarem un recorregut pel barri i us demanarem que reflectiu de manera il·lustrada o literària diversos temes. Després, tots els participants tindran l’oportunitat de guanyar premis com materials de dibuix d’Escoda i Talens, targetes regal de La Casa del Llibre o de cursos d’escriptura de l’escola Historias donde Vivo.

L’activitat s’iniciarà a les 10 del matí amb el registre de participants, que tindran temps fins a les 12 per fer les seves creacions. Després, a la Sala Noble, us convidem a una exhibició de dibuix i escriptura en directe amenitzada per un DJ i a l’entrega de premis.  Quina millor manera hi ha de pasar un matí?

A càrrec de l’ Asociación Cultural Escritura en Vivo

Cal inscripció prèvia a https://bit.ly/2HRftQ7

Categoria: Zero3
×