Recorreguts Sonors III : Itinerari i Audició

capçal recorreguts activitats paraleles

Del 17 al 21 de novembre el Convent de Sant Agustí celebra la tercera edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Un any més, es reuneixen artistes i creadors que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzen el so com a mitjà d’expressió.

Part de la programació del cicle està orientada a la reflexió al voltant so, l’escolta i la creació sonora, és per això que durant el cicle podreu gaudir d’un itinerari sonor dirigit per MondeSons o aprofundir en la història de les pioneres de la creació experimental amb DiegoArmandoDj.

ITINERARI SONOR:

MonsdeSons ens oferirà un dels seus SOUNDWALK BCN.  Rutes sonores pels espais urbans i naturals de Barcelona, en aquest cas centrades en el Born i la Barceloneta. S’alternen l’escolta activa del paisatge i l’acústica dels llocs en viu i l’escolta via jackbox de muntatges sonors (músiques, veus, ocells, reconstruccions del passat) que a cada etapa expliquen històries i detalls del territori, la cultura i la gent.

Es faran dos rutes dins d’aquesta edició de Recorreguts Sonors, una el divendres 20 de novembre a les 17h i l’altra el dissabte 21 de novembre a les 11h. Les places són limitades i cal reservar prèviament contactant amb el Centre o aquí.

div

630x315_2

AUDICIÓ COMENTADA:
Dijous 18 de novembre, 19h

A part el dijous dia 18 a les 19h tindrem un nou capítol del Fascinant Món de l’Electrònica amb un especial sobre les pioneres, pensat especialment per al Convent de Sant Agustí i els seus homenatges a aquestes figures bàsiques per entendre la música tal com l’escoltem avui en dia. Una escolta on Delia Derbyshire, Daphne Oram, Bebe Barron i Eliane Radigue seran algunes de les protagonistes.
div
Aquesta audició comentada anirà a càrrec de DiegoArmandoDj, tot parlant de l’objecte de creació musical però sobretot concentrant-se en l’escolta d’aquestes obres d’artesania electrònica.
×