Recorreguts Sonors : Improvisació amb Aquófono Micronecta

capçal aquofono

 

Del 17 al 21 de novembre es cel·lebra la tercera edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores, amb un cartell ple d’activitats per viure i experimentar activament el so.

Trobareu una desena d’instal·lacions interactives i directes audiovisuals molt eclèctics, a més a més, un seguit d’activitats per conèixer més d’aprop la creació sonora experimental i viure la improvisació en primer pla, com la instal·lació Aquófono.

AQUÓFONO MICROCONECTA 

L’Aquòfon es una escultura sonora que s’activa a través de l’impacte del goteig de l’aigua sobre sensors electrònics de contacte.

Durant dos dies la sala noble serà l’escenari on l’Aquòfon com a instrument base acollirà diferents propostes d’expressió artística relacionades amb les arts plàstiques, la paraula, la dansa i la música.

17 de novembre

17 A 17.30h: AQUÓFONO MICROCONECTA. Solo

17.30 A 18.30h: PINTEM AMB L’AQUÒFON amb els nens i nenes del SDIA del Convent.

Taller d’expressió plàstica a ritme dels sons de l’Aquòfon. A partir del ritme marcat per les gotes de l’Aquòfon es convida a la creativitat a través dels traços i goteig de pintura dels pinzells.

19 a 20h: Decálogo de los locos: col·laboració amb el COL·LECTIU RADIO NIKOSIA.

La literatura sempre ha estat present en la trajectòria de l’Aquòfon amb la col·laboració de poetes com Estíbaliz Espinosa o Víctor Bonet.

En aquesta ocasió, a micro obert, tindrem el plaer d’escoltar les crues paraules d’alguns dels components del Col·lectiu RADIO NIKOSIA

20.30 A 21.30h: DANSA (IMPRO): AMARANTA VELARDEDIANA GADISH

Aquestes dues ballarines buscaran realitats impossibles a través del moviment improvisat al ritme dels sons de l’Aquòfon.

18 de novembre

16 a 17h: MIGDIADA SONORA

Vine a provar una migdiada sonora en un ambient chill-out. Us espera un atzar controlat de pluja musical que recrea la polirítmia de la natura, fantasies sonores úniques, efímeres i irrepetibles.

(inscripció prèvia per correu electrònic)

17.30 a 19h: COL·LABORACIONS IMPROVISADES

Sessió oberta a un possible torn de col·laboracions improvisades amb músics, cantants o artistes sonors. Alguns ja s’han banyat amb les gotes, d’altres encara ho tenen pendent.

(inscripció prèvia per correu electrònic)

20 a 21h: CONCERT Pa Kua Ocho Movimientos

Pope: Trompeta i efectes, Patxi Valera: Aquófono Micronecta

Presentem un delicat projecte musical a duo amb el trompetista argenti Pope. Faran un recorregut sonor pels cinc elements xinesos i els vuit moviments del Pa-Kua, basats en la tradició de l’antic l Ching.

Pots veure més fotografies de l’Aquòfon Aquí

L’Aquófono és una creació de Parto. Parto són: Patxi Valera i LAR Legido.

 

 

×