Recorreguts sonors 2022 en vídeos

Del 22 al 26 de novembre de 2022 vàrem celebrar la última edició de Recorreguts Sonors, accions i mutacions sonores.

Cinc dies d’experiències ben variades amb instal·lacions, performances i directes.
Nou peces que sumen poc més de deu minuts, per viatjar i reviure una setmana meravellosa:

Instal·lacions sonores interactives

Del 22 al 26 de novembre a les Capelles del Convent de Sant Agustí, amb LoopRoom Nº6 de Laura de Díaz, Ungòlian d’Arnau CasanovesCan you play my heartbeat? d’Angelo Citta/daylikecolor, El bosque corrompido de Kazumi Fujita i Daniel Clegg, #MillennialRevolution del Col·lectiu NFT, Cotidiano de Gabriel Millán.

Gnawa en 7 Colors

22 de novembre de 2022 a les 20.30 h
Maalem Mohamed Khtira (música Gnawa) i creació visual amb Aurora Gasull i el grup d’alumnes del taller de Touchdesigner del Centre Cívic.

LATIRSINCRÓNICO Sonoplastía MarinaxIsil

Dimecres 23 novembre de 2022 a les 20 h
Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil ens mostren un projecte sonor/corporal que planteja l’experiment de crear melodies cardíaques a partir del so de dos cors.

Sarau Saura

Dijous 24 novembre de 2022 18 a 22 h
JOAN SAURA (1954-2012), teclista, improvisador i compositor és una figura clau en la història de la música experimental catalana. Fa deu que ens va deixar, els seus amics van recordar-lo organitzant un sarau memorable.

Adrià Bofarull, Agustí Fernández, Alexis Eupierre, Amèlia Boluda, Andrés Corchero, Àngels Margarit, Anki Toner, Anna Subirana, Antoni Robert, Barbara Held, Berta Martí, Carles Andreu, Constanza Brnčić, Dori Sánchez, Eduard Altaba, Eduard Escoffet, Eli Gras, Eneko Alcaraz, Enric Cervera, Fàtima Campos, Ferran Fages, Glòria Martí, Habitual Video Team (Josep M. Jordana + Lis Costa), Jacobo Sucari, Joan Alavedra, Joan Sanmartí, Joma, Jordi Nico, Josep Bergadà, Josep-Maria Balanyà, Juan de Diego, Julián Álvarez, Krishoo Monthieux, Laura & Sira Cabrera, Liba Villavecchia, Mark Cunningham, Martí Ruids, Mil Pesetas (Roger Atrofe, Hara Kraan, Oriol Luna, Panotxa), Miquel Jordà, Miquel Àngel Marín, Morningblind (Gat + Sandra Bossy-Retti), Néstor Munt, Oriol Pons de Vall “Ginger”, Pepino Pascual, Quicu Samsó, Rafa Zaragoza, Ramon Solé, Romà Català, Saki Guillem, Setsfree, Toni Mira, Xavier Maristany.

Digital grafitti Instal·lació 25N amb Mapping World Lab

Divendres 25 de novembre de 2023 Claustre del Convent
Digital grafitti Instal·lació en motiu del 25N amb Alvaro Muñoz-Ledo de Mapping World Lab Les persones participants van fer visible una idea, una protesta o un estat d’emoció, que es va projectarar a una de les façanes del Convent de Sant Agustí.

Marta B.

Divendres 25 de novembre de 2022 a les 19.30 h
Recital Poètic “No tinc ni idea de què em parla, però estic plorant”
Marta B. utilitza la veu humana en tota la seva versatilitat amb un missatge contundent arrelat a l’estil cru del spoken word poetry i el rap.

Sessions Nocturnes : L’emperateur

Divendres 25 de novembre de 2022 a les 21.30 h
Sessions Nocturnes (Ginebra Raventós, Natif Orchestra, iMARX i Joan Lavandeira). Presentació del VI disc “L’emperateur“

Nikka : Antimatter

Dissabte 26 de novembre de 2022 a les  19.30 h
Antimatter és un nou projecte en viu de Nikka  Bionikka, amb els temes del seu recent àlbum també anomenat Antimatter. Una experiència de so immersiu on l’audiència pot submergir-se en un entorn de so 3D, amb un sistema ambisònic omnidireccional.

DÉERR : Punkal

Dissabte 26 de novembre de 2022 a les 21.30 h
En Wolof DÉERR significa “pell”. El vocalista senegalès i membre del col·lectiu Jokkoo – Baba Sy i el productor AIIOM s’han unit per a formar el duo electrònic DÉERR, un flamant projecte que es nodreix d’influències de gèneres com Singeli, Gqom o l’Afro Electro.

El Convent i Recorreguts Sonors a Plaça Tísner de Betevé

Una mica de ressò del cicle en el context de les programacions habituals del Convent en aquest reportatge de Nando Cruz.

Vídeos dels directes en col·laboració amb Otoxo productions

+Info

×