Directes Recorreguts Sonors 2017

Recorreguts Sonors :
Accions i mutacions sonores

Del 21 al 25 de novembre

Instal·lacions interactives, directes audiovisuals, tallers i experiències educatives al voltant del so i l’escolta.

Activitats obertes i gratuïtes

Del 21 al 25 de novembre el Convent de Sant Agustí celebra una nova edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Una galàxia de creadors que des de diverses perspectives utilitzen el so com a mitjà d’expressió.

En les anteriors edicions d’aquest cicle biennal ens hem endinsat en els universos de Javier Piñango, Evol, :Brownstudy, Rayo-60, Eli Gras & Truna,  Ylia+LostTwin o Björt Rünars & Alba G. Corral.
Aquest any celebrem la quarta edició, amb una selecció de directes que omplirà de freqüències la sala noble del Convent. Un viatge intens a través de l’experimentació sonora que ens convidarà a viure activament el so, amb el collage sonor i la veu com a elements comuns.

Directes Audiovisuals
Des de la paraula abstracta al sampleig, de la improvisació a l’electrònica. Múltiples artistes de la creació sonora experimental, local i internacional.

Los Voluble, Antropoloops, Luis Fernandes, Barba Corsini, Tom Chant ( amb Núria Andorrà, Alfredo Costa Monteiro, Ferran Fages, Àngel Faraldo i Pere Xirau)Néstor Calderer i Sara Fontán


Instal·lacions interactives
Des de dimarts 21  podrem gaudir de les instal·lacions artístiques que han estat seleccionades a partir d’una convocatòria oberta. Projectes que exploren diverses perspectives de la relació del so i l’entorn, amb la sobirania tecnològica com a temàtica comuna.

Recorreguts sonors pels més petits
Es presentarà una instal·lació sonora realitzada amb els nens i nenes del Casal infantil del Convent i MakerConvent, en la línia del treball que es va realitzar en altres edicions.

www.conventagusti.com/recorreguts-sonors


Col·labora

Producció i assistència técnica
Pablo Miranda | La Isla Estudio

×