Recorreguts Sonors 2015 : Accions i mutacions sonores : Tercera Edició

17 al 21 de novembre

Diversos espais del Convent de Sant Agustí

Activitats obertes i gratuïtes

630x315

Arriba la tercera edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores, reuneix una constel·lació de creadors i creadores que ens faran descobrir noves i diferents perspectives de viure activament el so.

Si el “Recorregut” proposat fos literal i geogràfic, viatjaríem molt lluny…. des de Detroit fins Marsella passant pel Baix Ebre, de Sevilla a Madrid i de Galícia a Islàndia. Diverses procedències i cultures, amb influències i mirades compartides, es trobaran al Convent de Sant Agustí del 17 al 21 de novembre.

A partir del dimarts 17 podrem gaudir de les instal·lacions sonores interactives que exploren la relació amb el so, l’entorn i les persones, fruit d’una convocatòria oberta. Aquests projectes ocuparan l’emblemàtic espai de les Capelles del Convent, patrimoni de l’antiga església de Sant Agustí.

A més, una bona selecció de directes d’allò més eclèctic ompliran la Sala Noble. Des de la veu humana i els imaginaris del Hip Hop, fins la síntesi o el so gràfic; l’electrònica de drones i manipulació sorollística vers la dolçor del violoncel. Múltiples aristes de la creació sonora experimental, local i internacional com Lost Twin + Ylia & Xarlene, :BROWNSTUDY, SHOEG + ILLA AV SHOW, AQUÒFONO, Golden Bug & Desilence, Björt Rünars & Alba G. Corral, Nicolas Debade, WunderkammerAdrià Grandia,  entre d’altres.

Els nens i nenes del Convent també seràn protagonistes, presentaran els “Contes Sonors” que han treballat al taller de creació sonora i tecnologia amb MakerConvent.

Itineraris Sonors amb MondeSons (inscripciò prèvia) , punts d’escolta, audicions comentades i molt més us espera al Convent.

” :Brownstudy, A Tast Of Nature, V.I.C.T.O.R, LostTwin, Nicolas Debade, Aquófono, Adrià Grandia, SHOEG, Taller experimentació sonora amb nens i nenes “

×

1 Comment on "Recorreguts Sonors 2015 : Accions i mutacions sonores : Tercera Edició"

Trackback | Comments RSS Feed

Inbound Links

  1. El arte sonoro está de moda | FASE | 28 octubre, 2015