[Projecció] Pel·lícula MARTA SHOW

20 de setembre, 19h
Projecció de la Pel·lícula : MARTA SHOW
De Malena Moffatt i Bruno López. Producció Duermevela.
Sala Noble del Convent. Obert i Gratuït.

Realiztada amb l’ajuda de l’INCAA i del Mecenazgo del CABA. Declarada d’interès pel Ministeri de Cultura de la República Argentina.

La Marta té 75 anys i en fa 14 que viu al carrer.  Va viatjar per tota Llatinoamèrica com a ballarina de cabaret i va ser una de les pioneres del striptease a Buenos Aires.
A partir d’una forta crisi emocional que va derivar en una internació, es va desvincular de familiars i treball quedant així en els marges de la societat. Però gràcies a la seva capacitat de lluita i ganes de viure inventa una nova tasca que desemboca en la formació d’una nova família: el “Marta Show”.
Es tracta d’un xou de carrer, mescla de varieté i happening dirigit per Marta en un sector del corriol, contra les reixes d’una plaça, on ella té la seva parada fa anys. Està format per coreografies, playbacks, poemes i cançons, remembrances dels anys daurats en què Marta va ser ballarina.

El documental visibilitza sense moralitzar tant el conflicte com l’harmonia que es viu durant la seva realització. Una obra sobre la transformació del deliri en missatge, la indiferència en solidaritat i el dolor en art.
Un retrat de l’espectacle que es realitza cada dissabte des de fa cinc anys i que va prenent noves formes a mesura que s’incorporen nous integrants que estan en situacions similars. Tots ells formen un grup de resistència cultural que s’oposa frontalment a la tristesa, la iniquitat i la indiferència de la societat.

Tràiler : Marta Show
×