Presentació del libre : Diggers, infraDjs y otros desubicados

Dijous, 19 d’abril de 2018 a les 19.00h
Sala Noble
Entrada gratuïta

Diggers, infraDjs y otros desubicados és en realitat un compendi d’articles amb el qual, de manera molt personal, el periodista David Puente ens mostra les particularitats d’un submón que amb prou feines es veu de l’escena de Djs i col·leccionistes de Barcelona i rodalies.

En aquest llibre autoeditat es descriuen historietes, aixó és ben cert, però també es tracten temes molt de l’actualitat musical, com aquesta especulació tan característica d’aquesta nova febre pel vinil que ens envolta. Una visió molt particular de les relacions que s’estableixen en l’escena menys coneguda de Barcelona i com reflexionen sobre el mercat musical. Tot això explicat per aquests Djs que han demostrat un amor per la música que va molt més enllà del postureig.

La presentació del llibre vindrà acompanyada d’una xerrada oberta al públic, en què parlarem de què significa ser Dj avui, així com dels diferents aspectes que legitimen el seu rol que ha canviat amb el pas dels anys. També reflexionarem sobre el col·leccionisme de vinils com a fenomen anacrònic en un mercat que segueix les regles d’un nou món digital.

Ens acompanyaran en aquesta xerrada, entre d’altres, la Dj Ylia Beat; Rubén Berenguer, promotor de les festes Draft; David G. Balasch del segell Passat Continu; Daniel Madjody de El Bloque TV; el Dj de Discos Paradiso, Bobby Garcia i Daniel Nellstrum, administrador del canal de Youtube, Tuharrdosons Beta VMusic.

L’autor del llibre és David Puente aka Dave Bridge (Badalona, ​​1973), periodista que porta uns quants anys explicant històries sobre l’actualitat musical i la cultura de clubs des de principis de segle a Barcelona. Conversa amb qualsevol que comparteixi la passió per la música i ha publicat aquestes entrevistes en innombrables articles per mitjans com Clubbingspain, scannerFM, TIU o dublab. Ha exercit també com a professor, escriptor, infraDj, però sobretot es defineix com a persona curiosa per les realitats circumdants.

+Informació

×

1 Comment on "Presentació del libre : Diggers, infraDjs y otros desubicados"

Trackback | Comments RSS Feed