Boira discos presenta : Rayo-60, Anur i Or sobre Blau

DIVENDRES 6 D’ABRIL
A partir de les 20.30h
Entrada 5 €

Boira Discos i el Convent de Sant Agusti us convidem a veure aqu ests tres projectes de música intensa, sincera i tremolosa.

RAYO-60 Eelectrònica experimental/ambient (Donosti)

El seu nom clarament ens fa pensar en algun tipus de maquinàri a, quelcom misteriós i fulminant, darrere d’aquest pseudònim ens trobem amb el basc Ander Agudo, afincat a Barcelona des de fa uns quants anys, és conegut pels seus directes totalment immersius, on amb l’ajuda de sintetitzadors analògics crea textures que fan trontollar les animes de tots els presents.

Aquest any ens ha sorprès amb dos nous discos “Cortando Ramas En Un Refugio Temporal” (Boira Discos /Hidden Track, 2018) i “Los Mares de Sonora” (Zona Watussa / HiddenTrack, 2018).

https://boiradiscos.bandcamp.com/album/cortando-ramas-en-un-refugio-temporal

ANUR Minimalisme atmosfèric (Centelles)

Arnau Musach és un personatge actiu en l’escena experimental catalana, conjuga totes les arts i sempre baix un prisma que el caracteritza, la natura, la nebulosa humida i el desgast repetitiu dels cicles interns. Formava part del grup Nult, NääN i en aquests moments amb el també forma part del projecte performatiu i sonor AAA, per altra banda també està dins del col·lectiu La Clota, espai dinamitzador localitzar al bell mig de les Adoberies de Vic.

Fa temps que no el veiem en directe i segur que ens sorprendrà amb alguna col·lecció de paisatges de la que no en voldrem sortir mai.

https://boiradiscos.bandcamp.com/track/lis 

OR SOBRE BLAU Guitarres trencalloses (Manchester/Brussel·les)

El seu nom prové d’una expressió portuguesa que ve a dir que tot està perfecte, en un estat més que òptim, ho podríem traduir al castellà com a “la guinda sobre el pastel”. L’anglès Kiran Leonard i el català Andreu G. Serra aka Ubaldo, van coincidir a Lisboa durant aquest any passat, va ser allí on van començar aquest projecte que s’obre camí entre la improvisació lliure, el drone i els feedbacks de guitarres que es reiteren sobre elles mateixes. Visceralitat a flor de pell.

+Info
soundcloud.com/boira-discos

×