[Exposició] Poemari Fotogràfic d’Elisenda Puig i Quim Llop

Poemari Fotogràfic – Elisenda Puig i Quim Llop
De l’11 de gener al 10 de febrer
Hall de la plaça de l’Acadèmia
Inauguració el dijous 12 de gener a les 19:30

“Si la natura és la resposta, quina era la pregunta?” Jorge Wagensberg

En aquesta obra d’Elisenda Puig i Quim Llop, la paraula es sintetitza amb la fotografia i esdevé un tot. Un recorregut de 10 fotografies i 10 poemes que capturen sentiments i vivències, i la relació amb la natura n’és l’eix temàtic. La fotografia aporta una mirada sobre cada una de les escenes, on la llum i les ombres fan el miracle de compondre allò que semblava impossible, i la poesia aporta una descripció més sensorial sobre cadascuna d’aquestes.

“Copsar, sentir, interpretar i crear són quatre verbs que defineixen el procés creatiu d’un poemari fotogràfic que ens ha aportat moments de felicitat.”

Elisenda Puig i Salvador
És llicenciada en Filosofia i Lletres i en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Ha estat professora de literatura a l’Educació Secundària i de dramatització a l’aula en centres educatius diversos. Ha col·laborat en publicacions de caire educatiu. L’any 2019 va publicar Maremar, la seva primera novel·la.

Quim Llop i Causi
És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. En els darrers anys, ha exercit de guia cultural a Barcelona i de guia de muntanya. Afeccionat a la fotografia des de ben jove, darrerament s’hi dedica amb passió. Les seves imatges transmeten el plaer que li proporciona el contacte amb la natura i l’observació del món que l’envolta

Categoria: Exposicions
×