[Performance] 22cubic amb Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets

25 de juny a les 19 h
Entrada oberta
Capelles del Convent

22cubic és una residència artística enfocada en l’art de la performance, l’art d’acció i de la inacció situada des del 2024 a les Capelles del Convent de Sant Agustí de Barcelona. Amb una dècada de trajectòria, organitzada per MATERIC.ORG -espai de creació i pedagogia radical, enfocat en les pràctiques performatives.

La Inauguració d’aquesta residència artística compta amb dues obres de performance de lis artistes Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets amb projectes d’Art d’acció, d’inacció o de performance site-specific a les Capelles.

Ananda Santos · Alicia Soler
AMOR, HÁBLAME DEL OLVIDO
d’on brollà la sang /
macera la ferida /
un silenci estrepitós /
dolç temps mort /
el cant del xot //

Marta Vusquets
CONSAGRACIÓ(NS)
Consagrar-se com a forma d’abandonar la interrogació, de lliurar-se a tot allò que desconeixem, confiar que habitarà la veritat als nostres cors.
Practicar l’acceptació més enllà de marcs de submissió i opressió, acceptació des del posicionament que sempre hi ha oportunitats per a la connexió (amb nosaltres mateixes/is amb les/lis altres, amb l’entorn), per dinamitar tota autoritat (i les opressions que comporta) i sobretot: per percebre la bellesa, per gaudir(-nos).
Aquesta és una invitació a abraçar pràctiques vitals des de l’experimentació i l’alegria que al misteri no se’l coneix, però se li accedeix i se’l pre/sent.
Tot el sagrat és misteri.

+Info

×