[Audiovisual] L’Antisol Negre / Live Cinema de Vincent Moon amb col·laboració d’OVNI

22 de març de 2024, a les 19.30 h
Visita de Vincent Moon a Barcelona, en col·laboració amb L’Observatori de Vídeo No Identificat (OVNI)
Claustre

Vincent Moon presenta l’Antisol Negre al Convent de Sant Agustí, de la mà del Observatori de Video No Identificat i l’Institut français de Barcelona. Una sessió de live-cinema i jam-trance-music, on la projecció del film és tan sols una excusa per crear una escletxa en el present. Un viatge d’inspiració ritual que ens vol traslladar al món intermedi, a través de l’acústic i el visual.

Vincent Moon és un realitzador audiovisual independent de París. Compta amb una dilatada trajectòria de més de 20 anys en el món del film, i en els darrers anys ha viatjat arreu del món en la cerca de nous sons i formes rituals. Actualment es dedica a l’exploració de tonalitats i ritmes ancestrals, documentant tota mena de tradicions locals i de músiques de caire ritual.

Observatori de Vídeo No Identificat – Desorg Punt Org és un projecte de recerca de carácter intencional i temàtic. Es caracteritza per facilitar una crítica de la cultura i de la societat contemporània, utilitzant diferents estratègies derivades de l’ús ampli i heterodox del mitjà videogràfic, de la imatge estàtica i del context web.


×