Núria Andorrà presenta KOKORO

Divendres 4 de maig a les 20.30h
Sala Noble
8€ anticipada (*) – 10 € el mateix dia del concert

KOKORO és el primer treball a solo de la percussionista Núria Andorrà, un treball de síntesi i de recerca d’un llenguatge propi amb moltes connotacions de la literatura de la música contemporània, podem escoltar la gran fascinació de la percussionista cap a compositors com I.Xenakis, H. Lacherman, K. Stockhausen, H. Parra, entre d’altres.

La producció està duta a terme durant l’últim any, treballant en diferents etapes una d’elles en residència al Konvent.0 i a Can Balmes, recolzada per l’Ateneu de les Arts. L’enregistrament de KOKORO està extret de l’actuació a l’Antic Teatre de Barcelona el passat octubre, i enregistrat i masteritzat per Roc Mateu.

Andorrà es presenta dins d’un set que l’engabia ple de colors i matisos on la percussionista interpreta una peça circular que comença al mateix lloc que acaba. Us convidem a compartir un viatge sonor i a experimentar en directe les vibracions i els ritmes de les diferents percussions que transporten a paisatges sonors amb multitud d’universos.

(*) Per reservar l’entrada anticipada cliqueu aquí  i especifiqueu nom, cognom i nombre d’entrada.  Si veniu el mateix dia, us recomanem arribar una mica abans de l’hora d’inici ja que l’aforament de la sala és limitat i una vegada començat el concert no es podrà accedir al recinte.

www.nuriaandorra.com

×