[Performance] NE–SHUNKAN, amb Sachiko Fullita i Toni Lledó

17 de febrer a les 20h.
NE–SHUNKAN, amb Sachiko Fullita (Dansa) i Toni Lledó (Paisatges Sonors)
En directe a la Sala Noble

Entrada oberta

NE-SHUNKAN es defineix com la intersecció entre allò conegut i allò inexplorat. Un recorregut per diversos paisatges sonors, on s’explora en el flux constant d’experiències corpòries i situacionals. Un viatge que es crea a cada instant, i on ambdós artistes abracen el buit com una font de creació, la qual pren diverses formes i sons.

Sachiko Fullita i Toni Lledó a la Sala Noble

Sachiko Fullita és una ballarina, creadora, i pedagoga, amb més de 20 anys de trajectòria professional. Els treballs en els quals ha participat — ja sigui com a creadora independent o com a ballarina amb col·laboració d’altres artistes — s’han presentat en esdeveniments i festivals d’Europa, Àsia, i l’Amèrica del Sud.

Toni Lledó és un músic multi-instrumentalista el qual, al llarg de 27 anys de trajectòria, ha explorat en diversos estils i ha compartit escenaris amb diversos artistes de renom. Amb un enfocament cap a la teràpia musical i als “banys sonors”, Lledó ofereix experiències que porten a l’auto-observació i a l’alquímia emocional. Ha actuat en festivals, portant paisatges sonors a diversos països del continent europeu.


×