[Música] Sokkyō en concert

Sokkyō

Divendres 24 d’abril – 21h   (gratuït)

reves_ciroberenguer_heine christensen

 

Sokkyō és la idea de tocar sense un pla establert, la qual cosa -ens diuen els seus components- no significa necessàriament anarquia.

Ciro Berenguer i Heine Christensen reelaboren aquest concepte des de l’electroacústica més ambiental i orgánica a través d’un viatge sonor i audiovisual estructurant petites històries improvisades prenent d’inspiració les gravacions de camp realitzades a la ciutat de Barcelona, als Pirineus i a Argentina.

Us convidem a venir i compartir aquesta proposta cinemàtica i poètica amb una gran dosis d’improvisació, a partir de sons que emanen de balconades i places, de valls i muntanyes, de cançons acústiques, i tot des de l’espontanïetat del moment per a crear composicions de gran bellesa i frescura.

Al Convent podrem gaudir d’aquest últim directe abans de la presentació del seu primer álbum ‘Long Forgotten Memories’ que es publicarà el proper juny al segell belga Dauw 

A la darrera Mostra Sonora i Visual els seus sons ens van captivar així que no dubtem que ho tornin a fer. Us hi esperem!

 +Info

www.ghostandtape.com/reves

×

Post a Comment