[Música] Presentació del nou disc de Rayo-60

Presentació de A House Is Not A Home el nou disc de Rayo-60 
espai-blog
Divendres 26 de febrer a partir de les 20.30h
espai-blog
Entrada 3€
espai-blog

Rayo-60 presenta la banda sonora original creada per a l’obra de teatre del mateix nom A House Is Not a Home de la companyia Ignífuga que va ser estrenada al Festival de Tàrrega aquest passat 2015. A més no ve sol l’acompanyaràSummer Recreation Camp i J.G.G.

Summer Recreation Camp és el projecte del crooner còsmic Cristian Subirà, un home que ha vist raigs C brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhäuser, i ha tornat per explicar-ho.  Amb la seva flamant guitarra i la seva col·lecció de samples de procedències ignotes, SRC teixeix una lletaniaglitch ideal per apaivagar cetacis i suggerir-li a la teva núvia-robot que es mudi a viure amb tú. Drone-pop gnòstic per a cors càndids.

J.G.G. és un músic turmentat pel somni d’una nit d’estiu, una visió en la que creava una cançó que precipitava la fi del món. Malauradament, tots els seus records es van esvair en despertar. Ara aprofita els seus escassos moments de lucidesa per a donar voltes a les notes i ritmes que acudeixen a la seva ment, sempre a la recerca de la melodia que aconseguirà acabar per fi amb la humanitat.

La música de Rayo-60 s’ha allunyat de les formes establertes per a concentrar-se en la seva capacitat d’evocació. Cançons basades en el feedback, els drones, el poder de la repetició, la manipulació i el sampling, ofereixen l’espai per a que qui les escolti pugui delimitar els seus contorns. Un treball d’ambientembolcallat en múltiples textures, que convida a tancar els ulls i deixar-se emportar. Rayo-60 és el projecte musical d’Ander Agudo, explorador de sons, establert a Barcelona.

baixa Cartel
×