[Música] Lem Festival 2019

LEM
18 d’octubre a les 21h
WDR i Andrea Deidda & Stefano Cocco
8€ tots dos concerts

Activa el dispositiu Lem!

El festival Lem és un dels  projectes de Gracia Territori Sonor, una associació que promou i edita música experimental a Barcelona, és titular d’un programa a Ràdio Gràcia i responsable d’una programació continuada d’accions culturals a la ciutat.

Amb 24 anys de vida, el Festival Lem continua obrint portes a la diversitat sonora amb un mes de programacions experimentals. Com diuen a la seva presentació, programen concerts que “...fan pensar i sentir i descobrir que la música no té límits ni pot ser notariada sota els estàndards obsessius i mesmeritzadors de la indústria”

Un any més la Sala Noble del Convent de Sant Agustí acull propostes de Lem, en aquest cas, amb projectes aliats arreu del mon, el Festival Morada Sónica d’Almeria i el festival Signal de Sardegna.

21h WDR
Intercanvi amb el festival Morada Sónica

Stahlfabrik
és el nom de guerra de JM Soler, artista sonor i activista. El seu treball sonor se centra en els sintetitzadors analògics, els enregistraments de camp, el processament de sons externs i la síntesi virtual. Ha publicat una quinzena d’àlbums. La seva dedicació també abasta l’activisme radiofònic (quatre espais en quatre emissores diferents) i gestiona diversos blogs sobre música electrònica creativa. És cofundador de l’associació Eksperiment(AT) i del cicle de concerts Morada Sónica a Almeria. Sofía Bertomeu és artista multidisciplinar i els seus projectes se centren principalment en temàtiques com la identitat, el retrat o el paisatge a nivell visual i sonor, tractades des d’una perspectiva tant conceptual com sensorial. Ha realitzat instal·lacions d’art sonor en diverses ciutats europees i tallers sobre escolta atenta en format fishbowl.

22h ANDREA DEIDDA & STEFANO COCCO
intercanvi amb el festival Signal

Sota el títol de Less Copper More Software, els sards Andrea Deidda i Stefano Cocco presenten un espectacle de música drone a partir d’un software, dissenyat pel músic Andrea Deidda, inspirat en el so oscil·lant dels transistors d’orgues elèctrics. L’objectiu: crear denses textures polifòniques a partir dels harmònics que genera el mateix artefacte. L’artista visual Stefano Cocco interpreta aquest concepte sonor jugant amb la projecció de línies rectes i corbes. L’objectiu: cercar paisatges onírics. Nascut a Cagliari, Andrea Deidda és un apassionat de l’electrònica experimental, inventor del software Hyperkyōō i impulsor d’iniciatives com el Modular’n’’ Synth Day. Per la seva banda, Stefano Cocco combina la seva faceta d’artista visual amb la de percussionista. Com Deidda, es va formar en música electrònica al conservatori de la capital de Sardenya.

+Info
lemfestival.wordpress.com

×