[Música] Triulet presenta : Astupèndur

El divendres 11 de març a les 21h

Sala Noble : Triulet presenta “Astupèndur”

Preu: 5€

baixa blog banner astupendur

Divendres 11 de març Triulet s’apropa al Convent per a compartir amb tots nosaltres Astupèndur el seu segon treball instrumental, dotze peces, experiments, propostes o simplement cançons que, com la seva imatge suggereix, són dotze afirmacions independents de qualsevol tipus de narrativa o discurs més enllà d’elles mateixes.

Tot i ser proper a les línies estètiques del l’aridmètric (Discmedi, 2014) aquest nou treball ens endinsa en altres sonoritats. La trobada amb la poesia, amb Enric Casasses (Tira-li l’alè, 2012) i  Gerard Horta (Balada de l’Holandès Errant, 2013), i amb la dansa amb Deborah Torres i Fernando Liesa amb el projecte Suliloqui (2014) o provoca l’abandó progressiu de textures gèlides i abstractes per apropar-se cada cop més a la brillantor de la plàstica, on les cançons esdevenen fotografies autònomes que juntes, configuren un catàleg o un recull de poemes.

Us esperem doncs per a compartir una narrativa que parteix de teranyines de guitarres i baixos amalgamats fins a bateries i teclats.

[bandcamp width=630 height=835 album=1413003355 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5]

espai-blog

+Info

www.triulet.com

 

×