LEM Festival

banner-lem_2016_promo-1

Divendres 28 d’octubre a partir de les 21h

Entrada: 7€

Gràcia Territori Sonor activa el dispositiu LEM 2016 i fa una parada al Convent amb dues propostes en les que, com no podria ser d’altra manera, l’experimentació serà la protagonista.

21h La màquina habitable

Sara Herculano i Cisco Bellabestia

La proposta amb la que Sara Herculano  torna al LEM és La màquina habitable. Aquesta artista, graduada en Arts Digitals i que combina la seva formació musical acadèmica amb l’experimentació sonora, construeix les seves composicions des del prisma del soundtrack i viatgen fins la mateixa matriu de l’acte sonor.. Micronarracions acústiques on convergeixen el gust per la manipulació de vells suports i l’ús de residus sonors recuperats de gravacions de la quotidianitat. En aquesta sessió, compartirà escenari amb les projeccions en viu de Cisco Bellabestia .

22h No ens cal patir per res

25HOMBRES

Fa 13 anys que aquesta cèl·lula d’intervenció multifocal actua com un escamot guerriller enmig de la jungla de la pusil·lanimitat, l’embadocament i l’estupendisme. Experts en el sabotatge radiofònic, amb un prolífic llegat a Ràdio PICA i Ràdio Contrabanda, bregats en l’accionisme, la performance i el situacionisme postnuclear, autors de proclames patògenes i d’imprecacions patològiques i editors de material sonor altament inflamable, el llistat de recursos que empren per a curtcircuitar i desajustar les acomodades freqüències de la realitat i els seus miratges és quasi inacabable. L’acció No ens cal patir per res és una celebració del Desastre, el número 13 en l’any de la mort de Bowie. 25HOMBRES  en format rock? Potser no.

saraherculano-blog

baixa-25h_lem2016

Programa complet del LEM : aquí

×