Keep on Dancing

“The fastest way to still the mind is to move the body”

Gabrielle Roth

Al Convent iniciem una nova activitat, es tracta de Keep on Dancing. Són sessions de 90 minuts de moviment lliure on només ens guiarà el ritme de la música. D’aquesta manera a través de la creativitat i de la connexió, tant amb el grup com amb nosaltres, farem comunitat per a trobar l’equilibri i l’energia que ens desvincularà de lo fals per contactar-nos amb lo autèntic.

Keep on Dancing s’inspira en els cinc moviments de Gabrielle Roth. Perquè som energia que necessita moure’s per poder sentir la nostra existència, deixarem que des de dins s’expandeixi cap a l’exterior de forma creativa.

Les sessions són independents i com si d’un viatge es tracés en cada una transitarem per tres estadis: despertar, descobrir i recollir-nos.

Les cites per aquest hivern són:

Dissabte 30 de gener de 17 a 18.30h

Dissabte 27 de febrer de 18 a 19.30h

Dissabte 19 de març de 18 a 19.30h

La Gemma Inglès serà la facilitadora de les sessions. Per a ella el teatre, la dansa i el Gestalt l’han endinsat en la pràctica del moviment i han fet que s’adoni dels grans beneficis que aporten. Ha pogut constatar que on hi ha moviment hi ha vida. És per això que proposa aquesta trobada des de la humilitat, per poder connectar amb nosaltres mateixos, o sigui amb la nostra emoció, que no és altra cosa que energia en moviment. Ballar, ballar i ballar!

Les sessions són gratuïtes però cal que t’inscriguis fent un correu a : informacio@conventagusti.com

 Keep on Dancing

×