IX Mostra Sonora i Visual : una setmana de creació audiovisual que comença al Metro

Del 3 al 7 de Juny!

Els propers dies 3 al 7 de juny organitzem la Mostra Sonora i Visual. Aquest any celebrem la novena edició d’un projecte que programem cada dos anys. La Mostra és el projecte més singular del Convent de Sant Agustí i que pretén ser una plataforma, un espai on descobrir nous artistes i noves propostes dins de l’àmbit de la creació audiovisual des d’una perspectiva àmplia i multidisciplinar.

Però, el punt de partida de la IX Mostra Sonora i Visual és el dia 2 de juny, a les 18.30h,  al vestíbul de Plaça Universitat, on podrem gaudir d’una sessió de DjDiegoArmando i conèixer d’aprop el CupCoder de HightechRupestre.

La programació consta de tres grans àmbits: els directes on podràs gaudir d’un gran ventall de propostes, des de Dj’s fins a accions performatives; les instal·lacions artístiques que tenen un espai específic en les capelles del Convent i que han estat coordinades pel nostre projecte MakerConvent; i finalment la part de formació amb tres conferències de temes d’actualitat en el sector.

I finalment, no oblidar-nos que els nens i nenes del Casal Infantil del Convent també hi participen després d’haver construït un Dragonòfon en les darreres setmanes que els ha permès comprendre, construir i interactuar-hi amb la col·laboració de dues persones del Taller d’Escultura Sonora Baschet de la UB.

Us convidem a participar-hi, a venir i interactuar amb les propostes artístiques.

L’entrada és gratuïta.

 

www.conventagusti.com/mostra

Tota la Programació d’Instalacions aquí

Tota la Programació de directes aquí

9mostra_banner_600

×

Post a Comment