[INSTAL·LACIÓ] Mans O “Three Stages of Change Appreciation”

21 i 22  de març de 18 a 21.30h
Instal·lació Sonora “Three Stages of Change Appreciation”
de MANS O  
Capelles del Convent de Sant Agustí.
Comissarat per Laura Olea López

Entrada oberta, aforament limitat.
(Dijous 21h amb reserva prèvia via Email)

©Nacho G Riaza[/caption]

MANS O presenta el seu projecte més integral i fragmentat fins avui a les capelles del Convent de Sant Agustí aquest 21 i 22 de març en un on es podran escoltar per primera vegada els seus tres àlbums paral·lels en un espai expositiu.
L’espai cristal·litzarà la naturalesa del projecte gràcies a la instal·lació dissenyada per Societat 0, responsables del treball escenogràfic de l’espectale integral que proporcionarà l’artista en el Sónar 2019 com a acció culminant, en el qual s’interseccionan totes les disciplines que Roman Daniel ha
pogut explorar en els seus 24 anys de vida.
Amb aquests actes MANS O s’obre pas des de la llibertat projectual per a celebrar l’exploració sensorial lliure de fronteres, apel·lant al misteri que embolica la convivència fractal entre l’u i l’infinit.
THREE STAGES OF CHANGE APPRECIATION serà editat per la plataforma naixent VITAMIN en un usb drive dissenyat per Mateo Palazzi que contindrà els tres àlbums.

MANS O és el projecte en solitari de Roman Daniel, un barceloní de 24 anys nascut a Suïssa. En 2014, i gràcies a la publicació del seu primer EP ‘Macaya’ sota el paraigua del segell underground Disboot, MANS O té l’oportunitat d’actuar en el festival Sónar. L’artista va presentar en primícia en l’escenari SonarVillage alguns dels temes que després apareixerien en el seu segon treball, ‘Thirst o Set’, també publicat amb Disboot. Culminant aquest últim treball, trobem la cançó ‘drained sun o sol drenat’ el vídeo oficial del qual dirigit per Carlota Guerrero va ser aclamat per la premsa nacional.
MANS O ha actuat en nombroses sales nacionals i internacionals i plataformes com Boiler Room li han permès mostrar a un públic més ampli les seleccions sense filtres que caracteritzen els seus dj sets. En 2018, després de passar una temporada a Londres consolidant el que serà el seu projecte de producció més complex, torna a Barcelona amb un producte acabat sota el braç i una oïda afinada.

+Info

MIRROR OUTSIDE, THREE STAGES OF
CHANGE APPRECIATION
×