[Concert Audiovisual] Directe de IKRAM, amb Videomapping

Concert Audiovisual de IKRAM amb el videomapping dels alumnes de Tomàs Martí Marín
15 de desembre a les 20h a la Sala Noble
Entrada gratuïta

Ikram Essaghir “IKRAM”

Ikram Essaghir, també coneguda com a IKRAM o Ikram Tamazight, és una artista emergent d’ascendència amazic, nascuda a les Canàries i criada a Barcelona.

Les seves composicions musicals son resultat de la fusió entre l’herència cultural del nord d’Àfrica i la contemporaneïtat europea. L’estil de la seva música és una amalgama única de melodies, ritmes i izrans, que entrellacen paraules en rifeny i castellà. Un estil que és, en definitiva, fruit de la dualitat cultural en la que ha crescut i s’identifica. Dues grans fonts profundament arrelades i vinculades, amb influència de diversos gèneres musicals que es reflecteixen en moltes de les seves composicions.

El directe de l’artista anirà acompanyat de la projecció de visuals en directe sobre les parets del Convent. Els treballs projectats, en connivència amb l’espai arquitectònic, són fruit del taller de Videomapping i Mapping Arquitectònic, impartit per Tomàs Martí Marín, i seran els seus alumnes els encarregats de posar color a la sala noble.


×