Fòrum Material inflamable : Pensament i acció artística

9, 12 i 26 de novembre
La Caldera i CC Convent de Sant Agustí
organitza: The Good Good

Material Inflamable és un cicle de 3 formacions teòric-participatives per desenvolupar recursos creatius i personals per a la improvisació en arts en viu, moviment i música. Fetes per artistes pels artistes. Impartides per Pau Rodríguez (Za!), la coreògrafa i ballarina Constanza Brnčić i l’artista visual, performer, i l’escriptora i artista travesti audiovisual, Frau Diamanda, s’han dissenyat des d’una òptica lúdica, aglutinadora i multidisciplinària. Material Inflamable transita el binomi pensament-acció, i la seva interrelació.

Està adreça a creadores de les arts en viu, coreògrafes, ballarines, músics, artistes visuals, gestores culturals, estudiants i altres persones interessades en la improvisació com a dispositiu d’innovació escènica. Amb la intenció de generar espais de reflexió i coneixement al voltant de la improvisació com a tècnica de creació artística contemporània en diàleg interdisciplinar.

A La Caldera, s’aprofundirà en el benestar emocional i en el desenvolupament artístic i personal de les persones creadores.

Al Convent es realitzaran dos tallers, un d’ells versarà sobre l’experiència de comunicació (a l’escenari i fora d’aquest); l’altra, plantejarà una exploració sobre epistemologies i estètiques travestis contemporànies.

26 de novembre : 16h
Epistemologies i estètiques travestis contemporànies amb Frau Diamanda (inscripció)

Podeu descobrir la programació detallada al web i reservar les vostres entrades:

materialinflamablebcn.wordpress.com/programa/

Categoria: Tallers
×