[Formació] Descompte 30% Curs online d’autogestió d’un projecte musical a Plataforma/C

DisenŽo Imagen Rojo

Si vols donar-li una nova dimensió al teu projecte musical, estàs de sort!

Ja fa dies que us vam presentar l’oferta de tallers de tardor dedicats a la creació audiovisual i de laboratori digital del Convent, i ara us portem, a través de Plataforma/C, el web dedicat a oferir formació pràctica per a estudiants i professionals del món de l’art i la cultura,  un nou curs online enfocat a la autogestió d’un projecte musical.

El curs, Música, redes, acción! – Curso online de autogestión de un proyecto musical  s’estructura en base al gran desenvolupament de la tecnologia, internet i les xarxes socials que han millorat la democratització de la producció i difusió de la música. Amb aquest punt de partida, i amb l’acompanyament d’Arturo Calvo (músic autodidacta, productor i compositor, i diplomat en Ciències Empresarials) i altres professionals del sector, s’explicaran les estratègies i les eines disponibles actualment per a que un grup o projecte musical independent pugui aconseguir desenvolupar i dirigir satisfactòriament la seva carrera musical.

Però això no és tot, des del Convent de Sant Agustí i Plataforma/C us oferim als usuaris del Convent un descompte del 30% en la matrícula del curs. Per a aconseguir-lo, només necessiteu enviar-nos un e-mail a produccio.santagusti@gmail.com amb el vostre nom, telèfon i una breu explicació de perquè voleu participar en aquest curs.

El curs és completament online, té una duració de 5 setmanes i comença el 17 d’octubre. Si us interessa, en podeu consultar tota la informació clicant aquí.

 

Caja-Herramientas-1024x6831-600x400

Categoria: Formació
×