Festival Tupper_5 : directes i workshops

FESTIVAL TUPPER#5
Directes : 3€
Workshops: gratuït amb inscripció prèvia

El Festival Tupper Barcelona arriba a la cinquena edició aquest 2019. El dijous 17 de gener serà el tret de sortida al Centre Cívic Convent de Sant Agustí amb les actuacions de Shoeg, Boliden i Diürn i divendres una representació del Festival LiveSoundtrack aterra a la Sala Noble. Amdós dies hi haurà workshops especialitzats en l’àmbit de la producció musical.  Altres espais com Laut, Razzmatazz i Hangar també acolliran propostes d’aquest esperat festival organitzat per l’Associació Cultural DeDO dedicada a promocionar l’art digital i la música electrònica.

Dijous 17 de gener a partir de les 19h

Shoeg és Carlos Martorell, artista sonor i visual. Des de petit li han interessat els llenguatges sonors electrònics i experimentals. El seu principal camp de treball és la relació simbiòtica entre humans i tecnologia, i l’experimentació amb aquesta com a eina per crear noves percepcions de la realitat d’una banda, i com a rerefons polític per l’altre.

Boliden és el projecte del músic barceloní José Delgado. Fa ús de repetitius patrons de techno i house per crear pistes on s’uneixen diferents sons: les atmosferes d’ambient, la profunditat del dub, veus etèries, melodies pop i la influència d’estils com shoegaze i slowcore.

Diürn és un projecte individual creat a Mallorca a inicis del 2015, es va llançar un EP anomenat ‘Four Seasons’ a finals d’aquest mateix any. Després publica ‘Continental’ el seu més recent treball, que va des del techno més ambiental fins hip hop lisèrgic, Diürn entra en l’escena per unir la improvisació i l’experimentació en la música electrònica casual.

Divendres 18 de gener a partir de les 18h

Lag OS és el projecte de l’artista multimèdia Rubén Patiño, el qual explora el potencial dels paisatges sonors com a espais il·lusoris i els límits de la música de club. Lag OS gira entorn a la recreació d’una una zona misteriosa i pantanosa que se situen entre la perifèria de la música ambient, el so abstracte i la música de ball amorfa.

Twoom és un Duo de música electrònica afncado a Barcelona, format per Enrico Mariottino i Gary Agletiner. El projecte uneix els diferents backgrounds musicals dels dos productors involucrats, connectant-los a través de l’interès compartit pels sons de distants parts del món.LiveSoundtracks és una plataforma interdisciplinària fundada el 2007 a Barcelona amb l’objectiu d’explorar la intersecció entre cinema, art i música.

YOY és un projecte personal de Błażej Kotowski – músic, promotor i investigador de música amb seu a Barcelona. El projecte explora temes de repetició, variació de timbre, polirítmics, permutacions de patrons i el potencial que aquestes tècniques poden tenir per provocar estats emocionals en els oients.

LiveSoundtracks és una plataforma interdisciplinària fundada el 2007 a Barcelona amb l’objectiu d’explorar la intersecció entre cinema, art i música.
Pel directe a Tupper_5, Ylia es presenta sota el nom de “Terence” per musicar en directe dos curtmetratges experimentals dels anys 20: Regen (Mannus Franken, Joris Ivens, 1929) i Ballet Mecanique (Fernand Léger, Dudley Murphy, 1924).

[Workshops]
Dijous i divendres de 19 a 21.30h (+)

+Info:
tupperbarcelona.com

×