Festival No No Logic 2017

El Festival NoNoLogic (Festival Internacional d’Arts No Lògiques) celebra la 7a edició i coincideix amb el 15è aniversari de l’Olla Express! El 29 de novembre, 1 i 2 de desembre a diversos espais de la Ciutat.

A aquest festival es pot assistir a actuacions de música electrònica experimental, noise, improvisació, de ball, electroacústica, naïf, electro-punk, pop desviant, instal·lació sonora i visual, cinema, xerrades… un còctel d’inclassificables amb un cert esperit heretat del dadaisme.

A la Biblioteca Nacional, podrem gaudir d’un concert per a pianola i puntaires, Al C. C. Pati LLimona trobarem la selecció de cinema NoNològic amb 2001 una odissea a l’espai en diapositives d’època i a la Sala Begood la programació més festiva amb una selecció de directes i dj’s.

1 de desembre al Convent de Sant Agustí a partir de les 19h:

Angel Di Stefano
Instal·lació interactiva cinètica . 
Fins el 5 de desembre. de 18 a 21h.
A les capelles del Convent podrem descobrir les escultures cinètiques sonores d’aquest músic i Luthier d’origen argentí que treballa des de fa molts anys en la creació d’instruments en diversos materials.


Actuacions en directe : Entrada 8€

Javier Piñango & Juan Antonio Nieto Electrònica
Són dos noms de referència i llarg recorregut en l’experimentació sonora nacional. A la seva àmplia trajectòria i discografia, en solitari i en companyia d’altres artistes, cal sumar en els últims anys la posada en marxa d’aquest duo  que sorgeix  d’intenses col·laboracions en concerts i anys de complicitat sonora i personalEs concreta amb el seu primer disc conjunt: “Two Unfocused Cardinal Points”, un fosc i dens exercici d’exquisida combinació d’electrònica analògica i digital donant forma a profunds meta-ambients, clarobscurs, superposicions de capes que conviden a la immersió sonora. 

Pep Pascual (Orquesta Souvenir) : Multiinstrumentisme festiu
Pep Pasqual toca els saxos, el clarinet, la gralla, les flautes i el flabiol , també és compositor, productor musical i arranjador. A més, els dos s’han involucrat en nombrosos grups , cantants i companyies de teatre col·laborant en actuacions, gravacions i composició de músiques. (Moisés Moisés, La Vella Dixieland, Comediants, Pascal Comelade, Els Pets, Lax & Busto…) Durant aquests anys han compaginat aquesta intensa activitat musical amb l’activitat educativa, en forma d’audicions i tallers per a escolars, cursos per a professors o propostes pel públic familiar, com la que avui ens dediquen.

Agnès Pe Electrònica lo-fi
Agnès Pe treballa d’una manera sempre espúria enfront dels models estètics heretats de la cultura capitalista tardana, agitant així els límits tan aparentment definits pels gèneres musicals. “Speedy clàssica”, “eurodancesinfónico”, “melodies punch”, “blackmidi”, “Happy slapped”, “terminal punk”, “humpatech”, “crossover thrash”, “midtechno”, “hardlaptop” o “powermid” són algunes de les etiquetes que poden servir-nos per al·ludir a la seva música.

Dj Diego Armando
Diego Armando és l’alter ego de Xavier Riembau. Curtit en mil i una cabines de la ciutat comtal i en Festivals com Sónar, Faraday , Picnik Elektronik, PopArb, Mostra Sonora i Visual i Rock Circus (Itàlia). Ha tingut el privilegi de compartir escenari amb Ike Turner, Maceo Parker, Mdou Moctar, Mammane Sanni, The Ex, King Ayisoba, entre d’altres. La seva especialitat és entendre que la música no sap de gèneres i que per fer ballar el personal és el més important.

nonologic.com

×

1 Comment on "Festival No No Logic 2017"

Trackback | Comments RSS Feed

Inbound Links

  1. Cinético & Sonoro – Angel Di Stefano | 3 desembre, 2017