[Festa Participativa] 27/10 : 25 anys de Llum!

Cloenda audiovisual participativa
27 d’octubre de 18.30 a 21.30h
al Claustre del Convent

Per finalitzar el mes d’aniversari del Convent, ens reunirem en una una tarda de creació col·lectiva, mitjançant el mapping i les projeccions de gran format, on tothom està convidat a participar. Recordarem bons moments i en crearem de nous, emplenant de llum a les antigues parets del Convent.

Veines, famílies, artistes o col·lectius podran fer la seva aportació i intervenir les parets del claustre! Podreu participar de forma espontània o apuntar-vos, treballar amb el vostre arxiu en digital o fer un dibuix.. escriure un missatge… No hi ha límits per a la creativitat.

Comptarem amb la complicitat d’aristes i grups estables al centre, com el grup de creacions visuals amb Touchdesigner, d’Aurora Gasull, Alvaro Muñoz Ledo de MappingWorldLab i més…apunta’t tu també!

Com pots participar?

Petits i grans!
Taller Creació Visual en família amb Aurora Gasull 
de 17.30 a 19h
Per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’adults

Creació audiovisual per a tothom, digital i artesanal!
Amb la complicitat de l’artista visual Alvaro Muñoz Ledo, de Mapping World Lab, muntarem un dispositiu amb en el que tothom que vulgui podrà veure projectada la seva creativitat al claustre del Convent, mitjançant unes plantilles que podreu dibuixar, escriure o dissenyar el vostre missatge que s’inclourà al mapping… o podeu fer en el moment o portar-les des de casa (descarrega la plantilla aquí).

Participa amb les teves creacions visuals!
Si ets artista o aficionat a la creació visual  i vols compartir-ho en aquesta ocasió tan especial, pots fer-ho mitjançant aquest formulari, fins al 15 d’octubre.


×