XIII Edició del Festival d’Art Jove de Ciutat Vella

Divendres 5 de maig al Claustre del CC Convent de Sant Agustí 
A partir de les 18h
Organitzat de manera conjunta per l’Espai Jove Palau Alòs, Franja Convent i el Casal de Joves Atles.

Entrada lliure

El proper 5 de maig Ciutat Vella s’omplirà del talent dels seus joves. La XIII edició del FAJ (Festival d’Art Jove de Ciutat Vella) ja està al caure. Com cada any, el festival reuneix joves de totes les disciplines artístiques que busquen donar a conèixer els seus projectes i propostes artístiques. Vine a conèixer el talent del barri! Com a públic podràs votar quina consideres que ha de ser la guanyadora.

El FAJ en la seva edició de 2022

Les propostes es dividiran en tres categories: escènica, visual i musical; i per cadascuna d’aquestes hi haurà un membre del jurat especialitzat en la susdita: Gisela Guitart (@giselaguitart) serà la jurat d’arts escèniques, Tom Garner (@otoxo_productions) el jurat d’arts visuals, i Sílvia Raventós (@silravennn) la jurat de música.

Enguany el FAJ constarà de les actuacions de Gala Freire (visualització de videoart), Laia Maria Costa (expisció fotogràfica), La Riborquestra, Yasmin Aouil, Alias YC, Erik Díaz, Dunia, Axem, i La Trinxera.

Per cadascuna de les categories hi haurà un premi:

Premi de la Categoria Escènica: Una actuació remunerada en la programació cultural de l’Espai Jove Palau Alòs dins el marc de la Festa Major del Casc Antic de 2023.

Premi de la Categoria Visual: Residència i suport a la creació d’un projecte en la programació del Centre Cívic Convent Sant Agustí.

Premi de la Categoria Musical: Producció d’una peça musical amb acompanyament d’un professional.

Organitzat per Espai Jove Palau Alòs, Franja Convent i el Casal de Joves Atles.

×