[Exposició] Vibracions – Montserrat Calsina

Hall de la Plaça de l’Acadèmia
Del 12 de desembre al 5 de gener

Inauguració:
13 de desembre a les 19:30h

L’exposició ens proposa un recorregut per la natura, passant pel paisatge urbà -diürn i nocturn-, el marítim i la muntanya, aturant-se en la diversitat de la gent i la riquesa dels seus ritmes, des del jazz dels clubs nocturns a la música de carrer.

La pintora, utilitzant olis, acrílics i tècniques mixtes, copsa l’essència vibrant dels diversos temes, i la interpreta amb un estil molt personal, oferint-nos una experiència visual amb combinacions sorprenents de ritmes i colors i carregada de força i vitalitat.

Montserrat Calsina

Nascuda a Barcelona el 30 de gener de 1938, va rebre les primeres nocions de dibuix de mans del seu oncle, el pintor Ramon Calsina.

De petita destaca per la seva imaginació i destresa, però les circumstàncies d’aquells temps la porten a deixar prematurament el seu camí pictòric.

No és fins l’any 1998, als 60 anys, que reprèn els estudis de pintura i dibuix a l’escola Metacultura, on evoluciona artísticament amb en Joaquin Santaló com a mentor. I ho fa rescatant intacte aquell esperit jove, que cerca nous camins, amb dedicació, empenta i creativitat.

×