[Exposició] V15ions – Històries de Superació Personal

Hall de la Plaça de l’Acadèmia
Del 1 al 12 de febrer

capçal visions expo

Aquesta exposició mostra 15 VISIONS de la discapacitat i de la plena integració dels protagonistes en el món laboral. Aquest és l’objectiu de l’exposició. L’òptica experta dels foto-periodistes Quim Puig i Romuald Gallofré ha captat l’expressió dels protagonistes mentre desenvolupen la seva feina. VISIONS mostra realitats de plena integració. VISIONS no són models ni posats. VISIONS és la prova que la normalitat laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat és possible. El que pretén la mostra és conscienciar i mobilitzar a la ciutadania perquè aquestes VISIONS siguin cada cop més habituals.

La mostra, a més a més, presenta dades que ajuden a situar i comprendre la realitat de la inserció laboral de les persones amb discapacitat, completan la informació amb dades concrets de l’àrea d’influència de la població que acull l’exposició.

15 VISONS, totalment adaptada per a persones amb discapacitat visual, incorpora objectes relacionats amb la fotografia per a que, a través del tacte, se’n descobreixin més detalls.

Coneix més sobre aquest projecte:

www.v15iones.org/ca/

×