[Exposició] La Croacia Desconocida

28 d’Octubre a l’11 de novembre. Espai Vestíbul.

Inauguració 29 d’octubre a les 19.30h

El Vestíbul del Convent de Sant Agustí acollirà una exposició  fotogràfica realitzada pel grup de reporters de viatges 7 Vagones.

La mostra esboça la realitat humana actual d’un país que viu entre les ombres d’una recent guerra i la vida globalitzada de l’Europa del segle XXI.

Aquest recull fotogràfic consta de 30 instantànies pensades per representar les visions dels diferents fotògrafs, fruit d’un viatge que els va permetre aproximar-se a les realitats que integren la societat Croata.

La Croacia desconocida” s’endinsa en el collage que conforma el territori per explicar-nos la varietat i característiques d’aquest país; on a la zona nord encara perviu el recod de les bombes, mentre a Zagreb es respira el carácter europeu i el mar Adriàtic impossa la seva presència.

Totes aquestes diferències tenen cabuda a la mostra, que també pretèn possar de relleu tot allò que ens iguala, amb algunes imatges que podrien haver estat disparades a qualsevol lloc del planeta.

7 diferents mirades que es sumen per composar una visió propera i reflexiva de la Croacia desconeguda.

 

3_croacia desconocida conventagusti

 

1_croacia desconocida conventagusti

2_croacia desconocida conventagusti

7 Vagones són:

Sara Lombini, María José Marroquín, Ana Ferri, Sebastián Abeliuk, Nerea Serrano, Adrià Valero i Martha Kiskila. Com portats per una locomotora  “7 joves, 7 viatgers, 7 vagons” van crear la metàfora d’un complex tren que ens porta a descobrir llocs recòndits i anècdotes viatgeres.

 

Informació

28 d’Octubre a l’11 de novembre

Inauguració 29 d’octubre a les 19.30h

De dilluns a divendres de 9 a 22h

7vagones.wordpress.com

×

Post a Comment