[Exposició] Ínfims

Exposició: Ínfims

Amb: Diapos, Projectes Culturals.

Del 26 d’octubre al 13 de novembre al Hall de Plaça Acadèmia

Inauguració : 28 d’octubre a les  19h

ínfims1i2

 

“Objectes petits, amagats en la geografia urbana, no per no estar ben a la vista sinó perquè el seu valor ínfim els amaga”. Això és el que ens mostraran des de Diapos, Projectes Creatius amb l’exposició Ínfims que podreu visitar al vestíbul del Convent de Sant Agustí des del 26 d’octubre.

Ínfims pretén recuperar aquests objectes des de la seva senzillesa, per atorgar-los valors estètics i, el que és més important, valors espirituals. És un treball que parla d’un univers personal, amb un llenguatge senzill i humil, però amb una forta càrrega emocional, en el que cada imatge ens evoca un petit fragment de poesia.

Les imatges seleccionades dibuixen un recorregut tan físic, com mental. Entre elles formen un conjunt gairebé monocromàtic, on les tonalitats grises i marrons predominen. El blau, groc i verd apareixen de manera subtil, com una petita pinzellada que trenca la monotonia.

Les textures rugoses i marcades, juguen a omplir els racons de cada imatge, i si féssim l’exercici d’imaginar el seu tacte, segur que les sensacions serien múltiples, però totes ens portarien al mateix moment: el de sentir-se viu i en contacte directe amb un mateix. D’això es tracta. Les imatges, com si es tractés d’una guia, ens dibuixen un camí, una opció, una elecció, una manera de mirar.

DIAPOS, neix l’agost de 2008, fruit de la inquietud de voler compartir  una manera de mirar, veure i viure el que ens envolta, donant-li un sentit més enllà del que és convencional, creant espais per a la reflexió. DIAPOS és un lloc en l’imaginari de persones que entenen que les experiències han de compartir-se per a fer-les més riques. DIAPOS són Berta Badia (@BertaBadia) i Xavi Campos (@xacama).

 

+info: diaposfotoblog.blogspot.com.es

 

×