[Exposició] Escletxes – Rosa Martí i Pujol

Del 14 de març al 6 d’abril
Inauguració 16 de març a les 18:30h
Hall de la Plaça de l’Acadèmia

Les tres obres de gran format d’aquesta exposició són una sintesi de tota una llarga i dilatada investigació de creació a través de les arts plastiques, que convida a la contemplació i a connectar amb el propi espai de silenci.

En paraules de Chantal Maillard,
“…Contemplar no es un acte, es una actitud, una calmada disposició.
Activa, perquè l’atenció s’ha de mantenir desperta; pasiva, perquè no afegeix expectatives, ni records, ni cap procés associatiu que els impliqui.
Atenció perfecte en un present en que, sense deixar d’estar atent al teu cos-ment, es deixa travessar i acull tot el que pugui arrivar sense desvirtuar-ho.
Llavors, tindran lloc inesperades connexions, transformacions imprevistes, trajectòries desconegudes que s’expressaran a través de l’artista que en será l’instrument…”

Rosa Martí i Pujol, és artista plàstica multidisciplinar en actiu desde 1973. En els darrers anys ha participat amb instal·lacions i exposicions, aquí un estracte de les seves activitats destacades:

2022 – 1er Festival Batecs. Col.lectiva a la Natura amb artistes de la zona de diferents disciplines. Font-rubí. L’Alt Penedès.
2021 – Instal.lació pictòrica en l’espectacle “Destil.lacions” en torn als poemes de Muntsa Castellà, Marta Millá i Anna Subirana. Monestir de Pedralbes. Barcelona.
2019 – Instal.lació pictòrica en l’espectacle entorn als poemes de Szymborska amb Anna Subirana, Eduard Altava, Rafa Zaragoza i Aurora Gasull. Dins del Festival de Poesia. Fundació Palau. Caldes d’Estrac.
2016 – Instal.lació pictòrica en l’espectacle entorn als poemes de Szymborska amb Anna Subirana, Eduard Altava, Rafa Zaragoza i Aurora Gasull. Convent de Sant Agustí. Barcelona.

Categoria: Exposicions
×