[Exposició] El Parc de la Ciutadella i la seva gent

El Parc de la Ciutadella i la seva gent
De Joaquim Viñolas Marlet
Del 30 de gener al 17 de febrer

Hall Plaça de l’Acadèmia

Aquesta sèrie de fotografies representa la meva mirada del parc, que jo denominaria com el metabolisme que es genera entre el mateix parc i la gent, defugint els estereotips sobre “com ha d’ésser vist un parc”. Al meu parer, constitueix en conjunt un “organisme viu” que palpita, que té els seus ritmes i processos interns, les seves relacions amb el món exterior, i la gent que es troba dins d’ell forma part d’aquest metabolisme.

En conjunt, les imatges pretenen enriquir la idea que tenim del parc amb matisos “nous” que reforcin la increïble diversitat que genera, proposar una re-interpretació de tot el que hi succeeix com a part de la seva vitalitat i del seu metabolisme, de manera que -al cap i a la fí- tot queda d’una o altra manera integrat constituint la seva particular identitat.

 

Joaquim Viñolas Marlet és arquitecte especialitzat en “bioclimatisme” i dissenyador industrial expert en productes ecològics, segons diu aquest article de El Periódico, arrel de la seva exposició “La suciedad del bienestar” (vídeo).

 

×