[Exposició] DDD-art: Metamorfosi digital

Exposició “DDD-art: Metamorfosi digital”

Amb FX Animation

Del 15 al 28 de setembre a la Sala Noble.

Inauguració: 16 de Setembre a les 18h al Claustre (Cal confirmar assistència)

BANNER WEB fx animation

FX ANIMATION, l’escola capdavantera en la formació en 3D i l’animació, presenta la primera mostra d’art en 3D constituïda pels millors treballs realitzats pels alumnes en els vuit anys de recorregut de l’escola.

DDD-ART ofereix una finestra al món del 3D, convidant a reflexionar sobre els avanços tecnològics en el món del disseny.

D’aquesta manera, la mostra explora els treballs més impactants dels estudiants que han aplicat el 3D a la fotografia i el disseny gràfic; a l’ interiorisme i a l’arquitectura o a la creació de personatges per a animació o videojocs, entre d’altres.

La mostra es complementarà amb altres activitats paral·leles que es realitzaran en altres espais, com el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), que acollirà la segona edició de l’ArchVizWeek (Setmana de la Infoarquitectura), el 17 de setembre.

Per anar fent boca, podeu donar un cop d’ull als treballs realitzats pels alumnes de FX Animation durant el curs passat en aquest vídeo:

 

Per assistir a la inauguració del dimecres 16 de setembre a les 18h, cal confirmar assistència emplenant aquest formulari (Aquí)

 

×