[Exposició] Cave Canem

Exposició al Hall de la Plaça de l’Acadèmia
Del 20 de juny al 30 de juliol
Inauguració Dimecres 22 a les 19:30

Gerard Galián (comissari)

Artistes que hi participen:

Azahara Cerezo

Guillem Bayo

Jordi Ferreiro 

Fernando Cremades

Willem de Haan 

Mireia Pons 

L’exposició parteix del concepte de “foc amic” i de la idea d’alguns filòsofs que tot ésser humà es trobava en unes condicions naturals d’igualtat: la mateixa capacitat de fer malbé l’altre. La por estaria a la base d’allò polític i en la distinció entre amic i enemic. Entre allò que resulta propi i ens uneix en congregació, i allò que apareix com a amenaça, de forma disgregadora.

Cave canem es concep com un espai de reflexió sobre la por i sobre allò que ens congrega o ens disgrega dels altres. El punt de partida són les relacions de confrontació dels projectes artístics amb l’espai expositiu: els perills d’exposar-se a l’altre, les mesures de seguretat i les possibilitats de ser ferit. Però també la seva capacitat de generar comunitat, i les possibilitats d’obertura.


Temporals és un programa itinerant de projectes d’art contemporani als barris de Barcelona. El seu objectiu és crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. En aquest context, els projectes esdevenen processos de creació que adopten formes diverses segons el territori des d’on se situen.


Activitats Paral·leles:

Sopar de guerra amb Marina Pons el 7 de juliol a les 18h. Cal que us inscriviu aquí
Visita guiada amb Gerard Galiàn el 13 de juliol a les 18h

Categoria: Exposicions
×