[Exposició] #BarcelonaFluida de Girogio Barbato

Exposició de Girorgio Barbato
Inauguració: 7 De Setembre A Les 18.30h
al Hall de plaça de l’Acadèmia del 6 al 29 de setembre.

#BarcelonaFluida és un reportatge fotogràfic de Girogio Barbato, emmarcat dins la sèrie de reportatges del món “Conscienza”. En aquesta selecció de fotografies es mostra una Barcelona que es descobreix a través de la seva gent, els seus carrers, i en defintiva, tots aquells elements que conformen l’ànima de la ciutat. 

Aquest treball recorre els anys 2022 i 2023, i encara s’hi intueixen els rastres d’una pandèmia que va afectar de manera notable la manera de relacionar-se dels barcelonins, en una ciutat històricament abocada a la vida al carrer i als barris.

En aquest projecte, doncs, es mostra Barcelona des del focus del fotògraf, qui després de la pandèmia i d’esdeveniments personals, canvia la manera de veure, acollir i expressar el seu món personal. Un canvi que es materialitza en aquesta exposició que podreu visitar del 6 al 29 de setembre al hall de plaça de l’Acadèmia.

Pots interactuar amb #Barcelonafluida creant la teva pròpia seqüència i triant una fotografia per a emportar-te amb tu.

Giorgio Barbato arriba a Barcelona el novembre de 2021 i viu a nivell personal el que defineix com una “cura”, fonamentada en trobades, el coneixement de la ciutat, dels seus barris i de les diferents maneres de viure-la, la qual cosa porta el fotògraf a tenir una concepció “fluida” d’aquesta.

+Info
www.rivel-azioni.org

Categoria: Exposicions
×