6 DE JULIOL : Espectacle El Circ Invisible i Concert Cafè D’alger al Convent

DIVENDRES 6 DE JULIOL

Dansa Integrada – El Circ Invisible
A càrrec d’AME (Associació Moviment i Expressió)
A partir de les 20h

Concert en directe: Cafè D’alger
A partir de les 21h

Lloc: Claustre del Centre Cívic Convent de Sant Agustí

El el marc del Cicle : Zero3 Altaveu d’Accions Culturals 

Espectacle : El Circ Invisible
Per què pot ser invisible un prejudici i no l’actitud? Emilio Bravo i els alumnes del taller de Dansa Integrada et conviden a reflexionar-hi.

Fotografies: El circ invisible al Festival TuDanzas

Concert: Cafè D’alger & Dj Yacine

Cafè d’Alger ens proposa un repertori de la música chaâbi i les músiques del sud revisada i adaptada per la inspiració dels grans noms de la música popular algeriana com Dahmane el Harrachi, Sheikh el Hasnaoui, Amar Ezzahi… Amb un so particular i cantant en català, francès, àrab i amazic, el Cafè d’Alger crea un ambient festiu amb la combinació de les veus polifòniques i el rocksteady rítmic.


Cafè d’Alger és un projecte musical nascut a Barcelona de la trobada de tres músics amb llarga trajectòria artística:

Marc Serrats, amb la guitarra rítmica i que es defineix com la Barcelona aborígen, beu d’influències que van des de la música afroamericana, jamaicana i, per descomptat, de la catalana, des de la rumba fins a la música tradicional.

Yacine Belahcéne Benet, a la dérbouka i veu ha marcat tota una generació sobre els escenaris amb Cheb Balowski i, actualment, amb Yacine & The Oriental Groove i Rumbamazigha.

Massinissa Aït-Ahmed, mandolina algeriana, bendir i cant és d’origen kabyl, viu a Barcelona des de fa més de deu anys i col·labora amb molts grups de Catalunya.

Dj Yacine
A partir de les 22.15h

Dj Yacine ens punxarà música que navegarà pel mediterrani sense complexes i amb sonoritats que ressonen als ports d’Alger, Marsella o Barcelona, llunyans però banyats pel mateix mar. Tot això, amb la posada en escena elèctrica, vibrant i que de ben segur no us farà quedar-vos quiets.

Categoria: Zero3
×