Eli Gras presenta el disc Tasmanian Robinet amb un concert UnPop

Divendres 28 de setembre a les 20.30h
Cabaret experimental
Eli Gras presenta el nou disc “Tasmanian Robinet” amb un concert UnPop
Gratuït

Tasmanian Robinet (La Olla Expréss)
A la fi surt a la llum l’esperat EP “Tasmanian Robinet”. Aquest és el quart disc en solitari de l’Eli Gras qui, al marge d’haver publicat a diverses compilacions, és el primer de contingut lofi-pop dadaista (n’havia publicat abans un amb Motor Combo), de caràcter fortament melòdic, tot i que, com no, inclou les dosis d’absurd que caracteritzen els seus treballs.

Tasmanian Robinet ​és format per temes que, si bé no són totalment nous, doncs els ha tocat a multitud d’escenaris esdevenint “clàssics personals”, sí que són inèdits. El treball inclou a més peces instrumentals més antigues tot i que en realitat són novetats per a la majoria de seguidors. En definitiva, el treball és ​la ​”​pos​ta de llarg​”​ que vesteix aquesta faceta lúdica, potser ​més desconeguda​,​ de l’Eli Gras.

Què és un concert “UnPop”?
És el desenfadat projecte lofi-pop, “one girl band” de l’Eli Gras, amb un repertori format per temes cantats i instrumentals, alguns versionant el seu propi duet Motor Combo. L’estil ha estat definit com “Jeanette meets The Residents”, un concert que barreja humor, folk, electropop, poesia patafísica i un toc de cabaret, en el qual l’Eli alterna entre multitud d’instruments, joguines i gèneres revisitats.

Eli Gras
Artista multidisciplinar, Eli Gras va iniciar la seva trajectòria en la música experimental a principis dels 80. Ha publicat àlbums en solitari i al costat de Pelayo Arrizabalaga, Motor Combo i Obmuz entre altres col·laboracions. Musicalment ha recorregut un eclèctic ventall de gèneres que van des de l’art radiofònic, noise, electro-pop, música grega, minimalisme, folk, coral o electroacústica, encara que sempre s’ha centrat en la improvisació lliure i l’art sonor. Dissenyadora i luthier experimental, ha creat nous instruments, edicions singulars i les instal·lacions sonores i artístiques. També ha treballat camps com l’escriptura, el cinema d’animació, la producció i comunicació d’esdeveniments. És editora del segell discogràfic La Olla Expréss i directora del Festival NoNoLogic.

www.eligras.com

×