Eines de Creació Àudiovisual

Sempre t’ha interessat la música i vols fer el teu propi tema? amb Ableton, Protools o Logic pro, ho podràs fer. Vols saber com es fa un mapping, aprendre a crear una història virtual o construir un instrument que sona sense tocar-lo? Tots els secrets t’esperen al Convent!

Si t’agrada el cinema i vols narrar històries, a Bandes sonores, Final Cut o Premiere pro podràs donar forma als teus enregistraments àudiovisuals. També t’apropem a la Realitat Virtual, podràs crear escenaris d’una altra dimensió amb UnReal!!

Vols retocar, modificar o donar moviment a imatges? After Effects és el teu taller, cap imatge se’t resistirà, podràs pintar les parets com més t’agradin amb lumens, i fins i tot sincronitzar-los amb la música que soni amb Vj’s,  Videomapping, o amb els moviments amb Visuals per escèniques. Si no en tens prou, pots fer el teus projectes a la teva mida utilitzant codicreatiu amb Processing, o dissenyant i desenvolupant interfaces analògiques i digitals.

T’agrada l’electrònica o vols saber-ne més encara? Electrònica Artesanal, Teoria musical per a música electrònica i tècniques avançades de producció musical, t’aproparan a tots aquells conceptes fins ara desconeguts. Si la música forma part de la teva vida i ho vols compartir amb altres a Aprèn a ser un bon dj i a sonorització de directes aprendràs tots els secrets que s’amaguen a l’escenari o per fer ballar a tothom!

Escoltar, construir, crear i produir! tot alhora ho podràs posar a la pràctica a Circuits musicals, Art-duino o Theremin, que per cert te’l podrás emportar per amenitzar trobades amb amics que podràs acompanyar amb els sons de Korg Volca i els més petits amb Littlebits, els coneixes?

Al Convent cap història se’ns resisteix!!

Descobreix els tallers que tenim preparats

www.conventagusti.com/tallers

×