[Concert i Videomapping] Do d’Acords, amb la direcció de Pablo Persico

[Música i Videomapping en Directe]
Divendres 19 de maig a les 20:30h
Directe de “Do d’acords”, l’Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-Sec; amb la direcció de Pablo Persico, i a
companyat del mapping dels alumnes de Tomàs Martí.
Entrada Oberta

L’orquestra Do d’Acords en directe

Do d’Acords és un projecte sociocultural de l’associació Integrasons, que acumula anys d’experiència en la formació i creació musical comunitària dels infants i joves. 

El 19 de maig l’orquestra es presenta en format de multipercussió, acompanyada per músics professionals, en quartet de cordes, baix elèctric i bateria. Interpretaran peces de repertori popular, creacions comunitàries i improvisacions, en diàleg amb les projeccions de videomapping. Un concert dirigit pel director del projecte i de l’associació Integrasons, Pablo Persico, i per alumnes de l’orquestra. Entre els artistes convidats, comptaran amb Sarah Bels i Sarah Claman al Violí, Clara Torner i Chuflé al Violoncel, Oscar Rico a la Viola, Santiago Acevedo al Baix i Sebastián Cabra a la Bateria.

Mapping amb els alumnes de Tomàs Martí en un directe al Claustre

La música com a eina de transformació social

Integrasons és una associació sense ànim de lucre, l’activitat de la qual consisteix en la creació d’orquestres infantils i juvenils que es projectin com a model socioeducatiu per la inclusió social, el diàleg multicultural i la cohesió social. Des de la seva constitució, més de 3500 nens, nenes i joves han participat a través dels seus projectes “Do d’acords” (Poble-Sec), “Orquestra Infantil i Juvenil La Marina”, “Orquestra Infantil i Juvenil de Sant Genís i la Teixonera”, “Barris en Solfa (Badalona Sud)”, “Orquestra infantil i Juvenil del Carmel”, “Orquestra infantil Mans a les Mans” (Zona Franca), “Orquestra infantil Saó” (El Prat), i “Orchestra del Centro Antico” (Bitonto, Italia). Integrasons ha realitzat projectes pedagògics a Espanya, Itàlia, França i Argentina i ha organitzat més de 100 concerts en sales d’aquí i d’arreu.

×