Directes per dia: Recorreguts Sonors 2017

Recorreguts Sonors
Accions i mutacions sonores

Del 21 al 25 de novembre de 2017
al Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Activitats obertes i gratuïtes

Dijous 23
20.30h LUGARES [ Néstor Calderer i Sergio Bernardi ]
21.30h TOM CHANT/ STRIPPED ABSTRACT [ amb Núria Andorrà, Alfredo Costa Monteiro, Ferran Fages, Àngel Faraldo i Pere Xirau ]

Divendres 24
20.30h CACO - On les imatges produeixen sons [ Luís Fernandes ]
21.30h SARA FONTAN
22.30h BARBA CORSINI [ Eduard Escoffet i Pope ]

Dissabte 25
21h ANTROPOLOOPS / LIK - la serpiente llena de peces [Rubén Alonso i Esperanza Moreno]
22h LOS VOLUBLE / BORDERHACK [Pedro i Benito Jiménez]

Programació detallada


 

LUGARES, Néstor Calderer i Sergio Bernardi

Nestor Calderer: piano i disseny visual.
Sergio Bernardi: electrònica i producció de so.

Néstor Calderer és un músic i pianista habitual de l’escena de jazz local de la ciutat on combina la pedagogia i la creació des de la plataforma “Umbral 4.3”, i col·labora en altres projectes de teatre i dansa. Presenta, junt amb Sergio Bernardi, Lugares, projecte en el que refexa la seva inquietud per a unir formes d’expressió i de fusionar el món musical i visual.

www.nestorcalderer.com

Tom Chant
STRIPPED ABSTRACT

Tom Chant: composició, saxo soprano; Núria Andorrà: bombo, arròs; Alfredo Costa Monteiro: acordió; Ferran Fages: guitarra acústica, ebows; Àngel Faraldo: no-input
mixer, caixes de cartró; Pere Xirau: caixa.

“La forma de la peça és l’estat. No hi ha música, només una descripció de l’estat a través del so. Els intèrprets són també cossos en suspensió. I cada cos experimenta, paradoxalment, un estat fluctuant de tensió interna mentre descriu aquesta invariable estasi infnita.”

www.tomchant.com

Luis Fernandes
CACO: On les imatges produeixen sons

El músic i realitzador audiovisual, Luís Fernandes ens visita des de Porto per a presentar CACO, el seu últim treball. CACO és un projecte audiovisual amb música en directe, on les imatges en moviment s’assumeixen com a partitures abstractes, poètiques i mutants que interactuen a temps real amb diversos instruments sonors. Amb una sonoritat que fluctua entre la tradició oral i el món actual, les imatges d’arxiu i la modernitat o la música del segle XXI.

luifeli.wordpress.com

Sara Fontán
Sara Fontán: violí i efectes

El seu violí, amplificat, loopejat i passat per desenes d'efectes, té el talent d'emocionar a través de l'abstracció, sense referències temàtiques ni estilístiques, atorgant llibertat a l'espectador perquè ho interpreti i ho sent de forma personal i única.

http://vimeo.com/158293441


[Fotografía : Vera Marmelo]

Barba Corsini

Barba Corsini és el nou projecte del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, membre de STA i Fuego, entre d’altres bandes. Es tracta d’un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació.Pope i Escoffet juguen sense contemplacions entre la poesia sonora i el dub, entre abstraccions sonores i el pop, entre la improvisació i la precisió del càlcul.

facebook.com/BarbaCorsini

LIK
Antropoloops

Des de Sevilla arriba Antropoloops per fer el directe de la seva proposta que navega entre la remescla, l’etnomusicologia i la visualització de dades. Collages musicals generats a través de fragments de sons tradicionals d’arreu del món visualitzats en un mapamundi que mostra informació addicional sobre cada loop utilitzat. Rubén Alonso, a càrrec del concepte, la música i el disseny, i Esperanza Moreno creadora del programari i a càrrec de la visualització de dades, formen aquest projecte que pretén ser una celebració de la diversitat de les expressions musicals en cultures i moments històrics diferents.

antropoloops.tumblr.com

BORDERHACK
Los Voluble

Pedro i Benito Jiménez formen, des de 1996 Los Voluble, que venen des de Sevilla per a presentar Borderhack. Aquest duo de Vj/Dj que es nodreix de l’experimentació audiovisual que inclouen en directe tant instruments electrònics com analògics, amassats amb material il·lícitament apropiat. Sempre improvisant, sempre polítics, sempre rient, fins i tot de la seva ombra. Investiguen sobre el flamenc per construir un marc comú i obert al voltant del folklore digital i del political remix vídeo.

voluble.net


[Fotografia : Celia Macías]

www.conventagusti.com/recorreguts-sonors


Col·labora

Producció i assistència técnica
Pablo Miranda | La Isla Estudio

×

1 Comment on "Directes per dia: Recorreguts Sonors 2017"

Trackback | Comments RSS Feed