Recorreguts Sonors 2019 : horaris dels directes

Recorreguts Sonors
Accions i mutacions sonores

Del 19 al 23 de novembre de 2019
al Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Activitats obertes i gratuïtes

Dijous 21 de novembre
20h Eduardo Polonio & Eduard Altaba & Enric Cervera
Després de 40 anys, aquest grans de l'avantguarda es trobaran per a celebrar l'edició duna obra inèdita amb el desaparegut artista Tres, a qui es dedica l'esdeveniment

Divendres 22 de novembre
20.30h Canned Fit & Petek Gmbh + Carolina Cabrerizo
21.30h ‘Afterimage’ nara is neus i Sasha Smirnova
22.30h Tutu

Dissabte 23 de novembre
21h D-Glare
22h EVOL
23h Dj Ches

Programació detallada

Dijous 21 de novembre 20h
Eduardo Polonio & Eduard Altaba & Enric Cervera

Eduardo Polonio és el nucli inquiet al voltant de qui gira aquesta aventura vital i musical que des del festival Recorreguts Sonors s'exposa i fa públic com a retrobament històric. Després de més de 40 anys, aquestes extraordinàries figures, Eduardo Polonio, Eduard Altaba i Enric Cervera, es reuniran per a il·lustrar en viu, amb el seu so peculiar, una nova edició documental de la mà de La Olla Expréss, disc que inclou trobades, enregistraments inèdits on participen aquests tres artistes, a més del polièdric i enyorat creador Tres.

Divendres 22 de novembre 20.30h
Canned Fit & Petek Gmbh + Carolina Cabrerizo

"Canned Fit & Petek Gmbh" són Christine Schörkhuber i Gustavo Petek, projecte que combina els universos sonors d'aquests dos artistes amb base a Viena. Canned Fit crea els seus propis instruments, utilitza motors o sensors de llum. Gustavo Petek fa servir una guitarra com a font, tots dos creen un llenguatge propi, passant de l'abstracció subtil al noise, en una proposta sense barreres estilístiques. Carolina Cabrerizo fa vídeo, collage, manipulació de diapositives, glitch, found footage... deriva visual d'un món oníric i caòtic.

Divendres 22 de novembre 21.30h
‘Afterimage’ nara is neus i Sasha Smirnova

'Afterimage' és una performance audiovisual produïda per nara is neus i l’artista visual Sasha Smirnova. La performance és en un punt de trobada de l'analògic i el digital on es crea un itinerari que porta l'espectador a un món de sons i imatges fosques i melancòliques. nara is neu és una jove productora que navega entre el techno experimental i el drone. Les seves composicions ofereixen diferents intensitats entre el silenci i el soroll. Sasha Smirnova és arquitecta i artista visual que treballa tant en esdeveniments nocturns i instal·lacions interactives, buscant la trobada entre l'art i esdeveniments de nit.

Divendres 22 de novembre 22.30h
Tutu

Els seus sets corren pel paisatge amb la mateixa intensitat que ella viu altres facetes creatives de la seva vida. Més enllà de la possible enumeració d’estils, als plats, la Tutu pot passar del ball underground als sons més experimentals. Gemma Planell porta ja uns anys punxant amb el nom de Tutu, sempre demostrant bon gust i personalitat, i posant en pràctica la seva idea d’explicar històries i narrar a partir dels seus sets. Un dels últims exemples és la seva contribució a la sèrie Female Pressure, amb un mix en el qual només ha inclòs temes produïts per dones.

Dissabte 23 de novembre 21h
D-Glare

Dominic Clare a.k.a. D-Glare és part del grup Chrononautz. Una proposta techno experimental amb pàtina punk de l'escena underground de Leeds. En el seu projecte en solitari, D-Glare juga amb samples i tons, formant una barreja psicodèlica, còsmica i profunda. Te un programa mensual a Threads Ràdio. Ha editat 2 àlbums amb Opal Tapes i el seu darrer amb el segell barceloní Zona Watusa. En el context de Recorreguts Sonors realitzarà la seva primera actuació a Barcelona.

Dissabte 23 de novembre 22h
EVOL

Des de finals dels anys noranta, Roc Jiménez de Cisneros i els seus col·laboradors exploren en aquest projecte el vessant més radical de la composició per ordinador. La seva obra es pot entendre com una exploració estètica de la composició algorítmica i una deconstrucció de la cultura rave.  A mig camí entre la psicodèlia i l’acadèmia, el treball de Roc s’ha presentat en directe i en format d’instal·lació en galeries, museus i clubs d’Europa, Nord Amèrica i Àsia.

Dissabte 23 de novembre 23h
Dj Ches

Janira Sebbe Ndjoli és dj Ches, considerada com una de les millors “turnabilistes” del país, amb projecció internacional, el 2016 va ser seleccionada com a finalista de la Red Bull World DJ. Com a productora ha participat en projectes com No More Drama amb Zeidah, Marga Mbande, Lauren Nine, entre d’altres i és responsable del segell Allurbansounds. Al Convent presentarà un nou AVset de hip hop i electrònica amb remixes i produccions pròpies.

×

1 Comment on "Recorreguts Sonors 2019 : horaris dels directes"

Trackback | Comments RSS Feed